Δύναμη Αλλαγής: ιδιαίτερα επιτυχημένη η συνάντηση στην Αντιμάχεια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η συνάντηση του 12μελούς συντονιστικού της Δύναμης Αλλαγής με τους κατοίκους του τέως Δήμου Ηρακλειδών στην Αντιμάχεια!

Ο επικεφαλής της παράταξης Γ.Κυρίτσης ξεκίνησε την εισήγησή του λέγοντας ότι η Δύναμη Αλλαγής σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών ακόμα και σε τοπικό επίπεδο , τολμά τις ανοιχτές συναντήσεις με τους πολίτες , αφού η σοβαρή παρουσία και το έργο της στην τετραετία της διοίκησης του Δήμου της Κω , δεν έχουν καμία σχέση με την ανυπαρξία , την ανικανότητα και την απραξία της σημερινής Δημοτικής αρχής.

Εξέφρασε την ανησυχία και τη λύπη του για το γεγονός ότι ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές και τη δημιουργία του Ενιαίου Δήμου της Κω , τα χωριά μας μετατράπηκαν από μπροστάρηδες σε ουραγούς της ανάπτυξης!

Πολλά τα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι το νησί κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω και ανέφερε χαρακτηριστικά έργα όπως το νέο νηπιαγωγείο της Αντιμάχειας , την ανάπτυξη της περιοχής ως κέντρο μελισσοκομίας , την ανάδειξη του Μαστιχαρίου ως κόμβου επικοινωνίας των γύρω νησιών , τα σχέδια πόλης των χωριών μας , τις απαράδεκτες συγκοινωνίες από και προς αεροδρόμιο , την καταστροφική στάση του Δήμου σε σχέση με τις εταιρίες πτήσεων χαμηλού κόστους , αλλά και έργα που κινδυνεύουν να χάσουν την χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα , όπως το αποχετευτικό της Καρδάμαινας !

Πολιτικές και έργα που προώθησαν και ωρίμασαν οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές και σήμερα απαξιώνονται από τη Δημοτική αρχή του κ.Καίσερλη!

Χαρακτηριστικές και ιδιαίτερα αιχμηρές προς τη Δημοτική αρχή και προσωπικά στο Δήμαρχο κ.Καίσερλη οι τοποθετήσεις των κατοίκων της περιοχής!

Εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για το μέλλον της περιοχής , αφού αντί να προωθηθούν πολιτικές στήριξης της ανάπτυξης από τη Δημοτική αρχή , αντίθετα η απαξίωση , η αδιαφορία και η απουσία της από την περιοχή είναι εντυπωσιακή!

Χαρακτηριστικές οι φράσεις!

"Ο δήμαρχος κ Καίσερλης μισεί τα χωριά μας , ιδιαίτερα την Αντιμάχεια η οποία έχει προσφέρει πολλά στο νησί!"

"Στόχος του Καίσερλη δεν είναι η ανάπτυξη του νησιού αλλά η μη επανεκλογή της Δύναμης Αλλαγής και του Κυρίτση!"

"Ο Δήμαρχος δε γνωρίζει τι έγινε μέχρι σήμερα από αυτούς που διοίκησαν τα χωριά μας όλα αυτά τα χρόνια και με υποκρισία και κακία δηλώνει ότι δεν βρήκε τίποτα άλλο παρά μόνο προβλήματα!!"

"Καταγγέλλουμε την συντεχνιακή πολιτική του Δημάρχου , που με πρωτεργάτη τα ΚΤΕΛ απομονώνει τα χωριά μας από τους τουρίστες των πτήσεων χαμηλού κόστους!"

Συμπερασματικά ανέφεραν ότι η απαξίωση , η έλλειψη σχεδιασμένων ενεργειών , η ανικανότητα και η άγνοια , αλλά και η διαπλοκή της Δημοτικής αρχής με μεγάλα συμφέροντα , αλλά και με φίλους και κολλητούς , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τα χωριά μας , αλλά και το νησί στο σύνολό του σε οικονομικό , περιβαλλοντικό και πολιτιστικό μαρασμό!

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ.Κυρίτσης δήλωσε ότι: «Υποχρέωση μας είναι η αποκάλυψη των εγκληματικών επιλογών και των λαθών της δημοτικής αρχής Καϊσερλη και ταυτόχρονα η κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη της Κω. Όσον αφορά στον έλεγχο της δημοτικής αρχής πέρα από τις πολιτικές αναφορές προχωρήσαμε (ΑΙΓΛΗ) και θα συνεχίσουμε όπου χρειάζεται με προσφυγές στην Ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαφυλάξουμε τη διαχείριση του δημοτικού χρήματος. Όσον αφορά στις προτάσεις μας, έχουμε ήδη καταθέσει τη θέση μας πως μόνο μέσα από δράσεις ανάπτυξης και υλοποίησης ενός μεγάλου σχεδιασμού και υλοποίησης έργων μπορεί να προχωρήσει το νησί. Στο επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τους δημότες και τους φορείς θα καταθέτουμε επί μέρους προτάσεις, όπως αναφέρθηκαν στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και θα παλέψουμε μόνοι μας σε συνεργασία με τους φορείς της κεντρικής διοίκησης να υλοποιηθούν, αφού η δημοτική αρχή και δεν μπορεί και δεν θέλει.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter