Δύναμη Αλλαγής: την Ανάσταση δε μπορούν να τη φέρουν οι σταυρωτές

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δεν απέχει από την πραγματικότητα η κουβέντα, όλο και περισσότερων, οι οποίοι μιλούν για «Γολγοθά» που βιώνουν καθημερινά στη ζωή τους, που δεν ήρθε μόνος του έτσι ξαφνικά!

Κάποιοι όμως οδήγησαν τη χώρα στο δικό της Γολγοθά και τους πολίτες σε δύσκολες καταστάσεις.

Είναι όλοι αυτοί που με τις αποφάσεις, τις επιλογές και τις πρακτικές τους απαξίωσαν μια χώρα και ένα Λαό και έχουν ονοματεπώνυμο.

Είναι οι ίδιοι που υπέταξαν το τόπο στην προσωπική τους πολιτική επιβίωση, στο βωμό της οποίας υποθήκευσαν και σήμερα ξεπουλούν τη χώρα, οδηγώντας ταυτόχρονα ένα ολόκληρο Λαό στην απόγνωση.

Είναι αυτοί που αντί να σχεδιάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών και να υλοποιούν έργα και δράσεις ανάπτυξης, φρόντιζαν να ξοδεύουν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού, σε επιδόματα μαϊμού, για να παίρνουν ψήφους, όταν την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι τα είχαν ανάγκη και ήταν πραγματικά ανάπηροι.

Είναι αυτοί που φρόντιζαν να χαϊδεύουν «τους κολλητούς» τους, σε όλα τα επίπεδα, με αποφάσεις και ανάλογες πολιτικές, κατάλληλες να δίνουν ψήφους, ιδανικές όμως να καταξοδεύουν τον πλούτο της χώρας και να υποθηκεύουν το μέλλον των πολιτών.

Είναι οι ίδιοι που άφησαν να περάσουν από μπροστά τους περίοδοι και ευκαιρίες πραγματικής ανάπτυξης για τον τόπο και αντί να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί, φρόντισαν να κατασπαταλήσουν χρόνο και χρήμα που σήμερα μας τρομάζουν όχι μόνο τα μεγέθη τους αλλά και μόνο που τα φέρνουμε στο μυαλό μας.

Εκπρόσωπο αυτής της πολιτικής σχολής και αυτών των πολιτικών ανδρών ξαναέχουμε στην Κω.

Αυτή τη φορά, δυστυχώς, σε επίπεδο νησιού.

Όχι μόνο στα όρια της πόλης όπως τις δεκαετίες του '80 του '90 και του 2000, τότε δηλαδή που, όπως λέει ο Λαός, «έδεναν τους σκύλους με λουκάνικα» και στην πόλη της Κω η ηγεσία της έκανε την τρίχα τριχιά για να αυτοϊκανοποιείται.

Γιατί πολύ σωστά λένε, όσοι γνωρίζουν, ότι με τα λεφτά που έστειλαν στην Κω οι τότε Κυβερνήσεις θάπρεπε να περπατούμε σε πεζοδρόμια με χτενιστά μάρμαρα.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι εξελίξεις, κυρίως οι κακιές, τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες.

Οι καιροί δεν περιμένουν και κυρίως δε φαίνεται ότι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες, αν θεωρήσουμε ως ευκαιρία τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δυστυχώς όμως, ο εκπρόσωπος του παρελθόντος, ο εκπρόσωπος της πολιτικής κάστας που διαχειρίστηκε τα λεφτά και τις τύχες του Λαού δημιουργώντας τρύπες χωρίς πάτο υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας, δε δείχνει νάχει βάλει μυαλό.

Δεκαέξη (16) μήνες διοικεί το νησί και δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!

Από τις συνεργατικές του είδους και της νομιμότητας της «ΑΝΑΣΑΣ» και της ΑΙΓΛΗΣ στην κοροϊδία, που συνεχίζει μέχρι σήμερα, για τους νέους και τις οικογένειες τους.

Από τις συνεργατικές των πολεοδόμων και των χημικών στις επιλεκτικές προσλήψεις (νομιμοφανείς ή παράνομες) «κολλητών» και συγγενών, δικών του και του στενού του κύκλου.

Από τις «κραυγές» του είδους «όλα τα λεφτά στην Κω» στη διοχέτευση, με απ' ευθείας αναθέσεις, δεκάδων χιλιάδων ευρώ εκτός Κω και στους εργολάβους.

Από τις «φούσκες» του είδους «θα στηρίξω την τοπική οικονομία και τους ντόπιους» στην απόγνωση των μικρών Κώτικων επιχειρήσεων, που οδηγούνται σε δικαστικές αποφάσεις για να πληρωθούν από το δήμο.

Από τις δακρύβρεχτες δηλώσεις του για τους υπαλλήλους του δήμου στις απαράδεκτες καθυστερήσεις (για ολόκληρους μήνες) πληρωμής των δεδουλευμένων των υπαλλήλων σε δημοτικές επιχειρήσεις, μέχρι ακόμα και του επιδόματος γάλακτος των υπαλλήλων...

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα κατορθώματα του!

Τι κάνει όμως 16 μήνες τώρα ο εξαφανισμένος από παντού εκπρόσωπος του κακού παρελθόντος της χώρας;

Αυτό που έκαναν, όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι όμοιοι του που έχουν την ευθύνη για το χάλι της χώρας σήμερα.

Συζητήσεις, ξανά συζητήσεις, υποσχέσεις, αναβολή στην αναβολή των υποσχεθέντων και σήμερα ξεχασμένων διορισμών, τακτοποιήσεων κλπ.

Ξεκίνησε τον πρώτο μήνα (!!!) με το περίφημο αναπτυξιακό (!!!) του συνέδριο που το χρυσοπληρώσαμε για ν' ακούσουμε τι; ΤΙΠΟΤΑ!!

Συνεχίζει με συνεντεύξεις, δηλώσεις και περιφορά της φτώχειας του σε σοβαρές αναπτυξιακές προτάσεις, φροντίζοντας να αναβάλει για το μέλλον την εφαρμογή του «μεγαλοφυούς» σχεδίου του. Σχέδιο που ακούμε και δε βλέπουμε.

Την ίδια ώρα που πάει το νησί και οι άνθρωποι του;

Από το κακό στο χειρότερο.

Εγκατάλειψη των χωριών και της πόλης.

Κανένα αξιόλογο έργο.

Και όσα γίνονται αφορούν μελέτες και έργα που έχουν ετοιμάσει οι πρώην δήμοι Ηρακλειδών, Δικαίου και Κω.

Κατά τα άλλα, μαρασμός παντού.

Μαρασμός που τον ζει ο κάθε πολίτης.

Ο πολίτης που περιμένει πολλά και σοβαρά από το δήμο την ώρα που βλέπει μπροστά του το Γολγοθά και τη σταύρωση που έρχεται.

Το Γολγοθά που έφτιαξαν γι' αυτόν οι σταυρωτές του, οι πολιτικοί του παρελθόντος σαν τον εκπρόσωπο τους, το σημερινό δήμαρχο της Κω που υπόσχεται Ανάσταση στους πολίτες με Φαρισαϊκό τρόπο και μεθόδους.

Την Ανάσταση όμως δε μπορούν να τη φέρουν οι σταυρωτές.

Τη φέρνει ο ίδιος ο Λαός με την αποκάλυψη τους.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter