Tο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στα Δωδεκάνησα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Διαμαντής Γιάννης έμπορος

 Γ. Διαμαντής

«Γεννήθηκα στην Κάλυμνο το 1961. Είμαι έμπορος, μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου και στο Δ.Σ της Τράπεζας Δωδεκανήσου. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ, του Συλλόγου Φοιτητών του ΕΑΠ, της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου. Από τα 17 μου εντάχθηκα στο αριστερό κίνημα (ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος). Είμαι παντρεμένος με τη Βαρβάρα Ρογαλίδη και έχουμε δύο παιδιά.»

Επικοινωνία: (+30) 6932955591 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Καλαποδάκης Γιάννης χημικός μηχανικός – μεταλλειολόγος μηχανικός

Γ. Καλαποδάκης

«Γεννήθηκα το 1959 στη Ρόδο με καταγωγή από το Βάτι. Είμαι διπλωματούχος των Σχολών Μεταλλειολόγων Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Κατά την επαγγελματική μου διαδρομή υπήρξα: Διευθυντής Περιφέρειας Δωδεκανήσου στον όμιλο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Υπεύθυνος σε θέματα οργάνωσης παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, επενδύσεων στην τεχνική – βιομηχανική εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. Γενικός διευθυντής στη διαδημοτική εταιρεία κατασκευών και παροχής τουριστικών υπηρεσιών ΑΔΕΚΤ Α.Ε. Στέλεχος για θέματα του Νομού Δωδεκανήσου στην ΕΕΤΑΑ. Σήμερα είμαι: Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα επίβλεψης εργασιών, ασφάλειας εργαζομένων, ποιοτικού ελέγχου και περιβαλλοντικής πολιτικής σε λατομεία και σε εταιρείες παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος του Νομού Δωδεκανήσου. Μελετητής σε θέματα περιβάλλοντος και αναπτυξιακών επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Ρόδου. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο και μια κόρη.»

Επικοινωνία: (+30) 6947264769 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Καραντζόλα Ελένη πανεπιστημιακός

Ε. Καραντζόλα

«Γεννήθηκα το Δεκέμβρη του '62 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Σπούδασα στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης και έκανα διδακτορικές σπουδές με υποτροφία στο Παρίσι. Εργάστηκα ως συντάκτρια του περιοδικού Αντί και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. Από το 2001 υπηρετώ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Ρόδο. Είμαι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και συμμετέχω στη Διοίκηση από θέσεις ευθύνης: Πρόεδρος Τμήματος, Πρόεδρος Φοιτητικής Μέριμνας, Μέλος της Κοσμητείας και της Συγκλήτου. Έχω συγγράψει επιστημονικά βιβλία και ποικίλα εκπαιδευτικά υλικά (π.χ. Γλώσσα Α΄ Δημοτικού). Έχω συμμετάσχει στη διαμόρφωση της εκπαίδευσης ενηλίκων στη χώρα (ΣΔΕ, ΚΕΕ). Από τα φοιτητικά μου χρόνια εντάχθηκα στην ανανεωτική αριστερά (ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, ΚΚΕ εσωτερικού, ΕΑΡ, ΣΥΝ). Στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΜΑΡ εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή. Αγωνίζομαι για τη δημόσια εκπαίδευση ως ιδρυτικό μέλος της Αριστερής Μεταρρύθμισης και ως ειδική Γραμματέας της ΠΟΣΔΕΠ. Είμαι παντρεμένη με το μηχανικό Μιχάλη Βαρδαβούλια και έχουμε δύο κόρες.»

Επικοινωνία: (+30) 6937059300 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μαρίνου Ιωάννα επιστημονικά υπεύθυνη σε κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων

Ι Μαρίνου

«Γεννήθηκα το 1971 και ζω μόνιμα στη Ρόδο. Κατάγομαι από Νίσυρο και Τήλο. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου. Αμέσως μετά ολοκλήρωσα τις σπουδές στον παιδαγωγικό τομέα στην Αθήνα. Αργότερα εκπαιδεύτηκα στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ως εκπαιδεύτρια στελεχών πρόληψης. Τα προηγούμενα χρόνια: Εργάστηκα ως νηπιαγωγός σε παιδικό σταθμό. Υπήρξα μέλος του Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και σε σχολική επιτροπή. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ροδίων (2007 – 2010). Σήμερα: Εδώ και 17 χρόνια εργάζομαι στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Υγείας "Δίοδος", τα τελευταία χρόνια ως επιστημονικά υπεύθυνη. Διατελώ γραμματέας του Δ.Σ του Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου "Πορφυρίς". Από το 2009 είμαι ραδιοφωνική παραγωγός στο "Ραδιόφωνο Λυχνάρι". Το 2010 εκλέχτηκα σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου. Είμαι παντρεμένη με το Βασίλη Καζαντζόγλου και έχουμε δύο κόρες, 16 και 12 χρονών.»

Επικοινωνία: (+30) 6944191307 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μπακρυσιώρης Σαράντος διευθυντής ξενοδοχείου

Σ. Μπακρυσιώρης

«Γεννήθηκα το 1962 στο Ναύπλιο και από το 1986 ζω και εργάζομαι μόνιμα στη Ρόδο. Φοίτησα στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) και στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 1985 και για 4 χρόνια υπήρξα τακτικός καθηγητής στην ΑΣΤΕΡ, ενώ το 1992-1994 δίδαξα μαθήματα. Παράλληλα ξεκίνησα την καριέρα μου ως Διευθυντής ξενοδοχείων. Από το 1990 υπήρξα υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ξενοδοχοϋπαλλήλων σε διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες, και το 1995-1996 διευθυντής εκπαίδευσης στο ΚΕΚ "Ροδιακή Επιμόρφωση". Φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια Διευθυντής μεγάλων τουριστικών μονάδων, πλέον των δέκα, σε όλο το νησί της Ρόδου. Είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και μέλος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο.»

Επικοινωνία: (+30) 6944691284 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μπέρτος Γιάννης οικονομολόγος – ασφαλιστής

Γ. Μπέρτος

«Γεννήθηκα το 1967 και ζω μόνιμα στην Κάρπαθο. Πατέρας μου ήταν ο αείμνηστος δάσκαλος Ανδρέας Μπέρτος από το Απέρι και μητέρα μου είναι η Σοφία Ρουσσάκη από τα Πηγάδια Καρπάθου. Αποφοίτησα από το Λύκειο Απερίου. Σπούδασα στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) στην Αθήνα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, απ' όπου αποφοίτησα το 1992. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου το 1997 στο LUTC των ΗΠΑ. Υπηρέτησα στην πολεμική αεροπορία ως δόκιμος αξιωματικός. Από το 1993 ασχολούμαι με τις ασφάλειες, ιδιαίτερα ζωής και υγείας. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων και του διεθνούς συλλόγου MDRT.»

Επικοινωνία: (+30) 6932289693 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σταμάτης Άγγελος καθηγητής μουσικής

Α. Σταμάτης

«Γεννήθηκα το 1979 και κατάγομαι από τα Τρίκαλα και την Κω. Ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο της Κω. Φοίτησα στο Ωδείο "Νίκος Σκαλκώτας" στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα ανώτερα θεωρητικά της Μουσικής. Εργάστηκα ως καθηγητής μουσικής σε Ωδεία της Αθήνας και ως υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου Dian Books (2004–2006). Δίδαξα σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (2008–2010) στην Κω όπου ζω και εργάζομαι πλέον μόνιμα διατηρώντας Σχολή Μουσικής. Συμμετέχω σε ποικίλες Μουσικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχω λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές του 2010 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.»

Επικοινωνία: (+30) 6936104930 ▪ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΗΜ.ΑΡ

Για την Ελλάδα στην Ευρώπη

με την οικονομία ζωντανή

και την κοινωνική όρθια

To δεκάλεπτο ραδιοφωνικό σποτ της ΔΗΜ.ΑΡ με τον Γιάννη Μπέζο:

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter