Η Δύναμη Αλλαγής για την ανακοίνωση Κ. Καΐσερλη για τις συνεργατικές

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η, για πολλοστή φορά πανηγυρική, ανακοίνωση του κ. Καίσερλη σχετικά με την εγγραφή της πρώτης "συνεργατικής" στο σχετικό μητρώο, αναδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Όλοι σήμερα αναρωτιούνται:

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Κώστας Καϊσερλης αισθάνονται δικαιωμένοι;

Η δημοτική αρχή και ο κ. Κώστας Καϊσερλης αισθάνονται ότι αγωνίστηκαν και έχουν κατακτήσει κάτι;

Μάλλον δεν έχουν το γνώθι σ' αυτούς!

Μάλλον «τ' όραμά» τους, τους έχει οδηγήσει εκτός τόπου και χρόνου, εγκλωβίζοντάς τους πέρα και έξω από την πραγματικότητα, πέρα και έξω από τα ουσιαστικά μεγάλα προβλήματα του νησιού μας, πέρα και έξω από τις υποχρεώσεις μιας υγιούς, δραστήριας και αποτελεσματικής Δημοτικής Αρχής που τόσο ανάγκη έχουν οι Κώοι και η Κως τους δύσκολους και χαλεπούς αυτούς καιρούς.

Μετά από 17 ολόκληρους μήνες ως Δημοτική Αρχή, βγαίνουν και τυρβάζουν για τη ¨δύσκολη¨ επιτυχία τους, που δυστυχώς όμως, κινείται αποκλειστικά στη σφαίρα της οραματικής φαντασίας τους!

Είναι καιρός να ξυπνήσουν από τα οράματα, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και οργανωμένα τα τεράστια προβλήματα του νησιού και των δημοτών μας, που μεγαλώνουν καθημερινά!

Είναι καιρός να προσγειωθούν οι οραματιζόμενοι στην σκληρή πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω εμμονές και μεγαλοϊδεατισμούς, αφού το μόνο που κατάφεραν μέχρι σήμερα, είναι η ωμή κοροϊδία των πολιτών και κυρίως των νέων μας!

Είναι καιρός να γίνουν έργα, να επιλυθούν προβλήματα, να αναπτυχθούν δράσεις και να θυμηθεί επιτέλους αυτή η Δημοτική Αρχή και κυρίως ο κ. Κώστας Καϊσερλης πως η Κως έχει ανάγκη σοβαρής δημοτικής αρχής που αγκαλιάζει όλο το νησί και όχι μόνο την πόλη και τους κολλητούς του.

Αναρωτιόμαστε: μήπως αυτή η δήλωση έγινε μόνο για λόγους εντυπώσεων που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της υπόθεσης της "ΑΙΓΛΗΣ" στην Ελληνική Δικαιοσύνη;

Δυστυχώς για την Κω η διαπίστωση δεν είναι μόνο αυτή.

Το σίγουρο πάντως είναι αυτό που διαπιστώνουν καθημερινά όλοι οι πολίτες.

Η αποκλειστική ασχολία του κ. Καϊσερλη μόνο με αυτές τις ιστορίες έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο δήμο και τους πολίτες που πλέον είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από αυτή τη δημοτική αρχή.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter