Μήνυμα Σάββα Διακοσταματίου Υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 είναι οι κρισιμότερες εκλογές για το μέλλον της χώρας μετά τη μεταπολίτευση.

Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος κύκλος αισιοδοξίας κι ελπίδας πρέπει ν' ανοίξει. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνος ο πολιτικός φορέας που το 1981 έφερε στο προσκήνιο το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού. Το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνος ο πολιτικός φορέας που έδωσε στους Έλληνες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Μέσα σε αυτήν την παγκόσμια συστημική κρίση το ΠΑΣΟΚ επωμίστηκε το βάρος της ευθύνης να προστατεύσει τη χώρα και τους Έλληνες από την ολοκληρωτική καταστροφή. Και τώρα μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την κρίση.

Με καθαρό μυαλό, αίσθημα ευθύνης και νηφαλιότητα πρέπει την Κυριακή όλοι να προσέλθουμε στην κάλπη και να ψηφίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, τη μόνη παράταξη που εγγυάται το μέλλον αυτής της χώρας.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αυτές τις δύσκολες ώρες έχει ως σκοπό να συμβάλλω ως νέα υποψηφιότητα με καινοτόμες προτάσεις και ιδέες στην έξοδο της χώρας από την κρίση και τη δημιουργία προοπτικών με θεσμικές παρεμβάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Η διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση εγγυάται τη γνώση των προβλημάτων της καθημερινότητας των ανθρώπων, απαραίτητη προϋπόθεση αυτήν την κρίσιμη περίοδο, για κάποιον που θέλει να συμβάλλει στη λύση των προβλημάτων τους.

Σ' αυτή μου την προσπάθεια επιθυμώ με την ψήφο σας να είστε συμμέτοχοι, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ στη Βουλή των Ελλήνων είναι αναγκαία κι επιβεβλημένη, όπως είναι και στη ζωή των ανθρώπων.

Την Κυριακή 6 Μαϊου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίζουμε Σάββα Διακοσταματίου.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter