Δήλωση Νίκου Κάππα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήλωση Νίκου Κάππα, υποψήφιου βουλευτή ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ από τη Κω

Όλοι εμείς από τη Κω που παλέψαμε για την ανάδειξη της πολιτικής οικολογίας στο νησί μας, δώσαμε ένα μεγάλο και δύσκολο αγώνα. Ο υπερδιπλασιασμός των ποσοστών μας στο νησί από σχεδόν 2% σε 5% αλλά και οι 552 σταυροί στο υποψήφιο βουλευτή από την Κω μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα. Το κόμμα μας από την άλλη πλευρά, στα Δωδεκάνησα από 1,9% ανέβηκε στο 4,41% επιβεβαιώνοντας τη δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία 3 χρόνια σε ολόκληρο το Νομό Δωδεκανήσου.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας αναδεικνύοντας τα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα αλλά και δίνοντας προτάσεις και λύσεις για μεγάλα θέματα όπως το μείζον θέμα της οικονομίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους μας ψήφισαν και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Η ανάδειξη της Κω σε ένα νησί που οι Οικολόγοι Πράσινοι έφεραν πολύ μεγάλο ποσοστό μας παρακινεί στο να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο.

Ελάτε μαζί μας στην Τοπική Πολιτική Κίνηση Δωδεκανήσου στην Kω για να συνδιαμορφώσουμε με τα μέλη του νησιού μας βιώσιμες προτάσεις και λύσεις.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας περιμένουμε κοντά μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

1. 6980346202

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter