Ηλίας Δ. Σιφάκης: προειλημμένη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να σταματήσουν τις πτήσεις της Rayanair

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε πλήρη ανάπτυξη είναι το καταστροφικό έργο που επεφύλαξε η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά για το νησί της Κω.

Μετά την δωρεάν παράδοση 4 ακινήτων και 1 οικοπέδου 30 στρεμμάτων σε φίλους του επιχειρηματίες, και το μοίρασμα 520 χιλιάδων ευρώ στους ίδιους επιχειρηματίες, τα παιδιά του και τα παιδιά των εύπορων φίλων του, ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν βρήκαν 180 χιλ. ευρώ για να ενισχύσουν την μοναδική ίσως πηγή εσόδων των μικρών ξενοδοχείων και των μικρών επιχειρήσεων σε όλο το νησί.

Η εγκληματική τους δράση βέβαια, δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός της μη χρηματοδότησης για συνδιαφήμιση, αλλά κύρια στο γεγονός ότι εμπαίζουν την εταιρία με την οποία συνδιαλέγονται ενάμιση χρόνο τώρα με αποτέλεσμα να καθιστούν την Κω (και όχι τους εαυτούς τους) αναξιόπιστο και αφερέγγυο συνομιλητή και να στερούν από οποιανδήποτε μελλοντική δημοτική αρχή την δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης.

Η Εγκληματική τους αναβλητικότητα και πολυγλωσσία οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα για την Κω και κύρια για τους μικρούς επιχειρηματίες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Για τέτοια και τόσο σοβαρά θέματα όμως, πριν αρχίσουμε τις συνομιλίες, πρέπει να υπάρχει και να αποδεικνύεται έμπρακτα η σαφής θέληση, η πολιτική κατεύθυνση και τέλος η στόχευση, ώστε να ξέρουμε πως διαπραγματευόμαστε για το καλό της Κω και των Κωων πολιτών.

Αντίθετα, ο Δήμαρχος, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Μπαλαλής και εν τέλει όλη η Δημοτική Αρχή, επί ενάμιση χρόνο εμπαίζουν όλους τους συνομιλητές, εγχώριους και ξένους, προσπαθώντας να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για την ήδη προειλημμένη απόφασή τους να σταματήσουν τις πτήσεις της Rayanair.

Ηλίας Δ. Σιφάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δύναμη Αλλαγής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter