Απάντηση προέδρου του ΔΗΡΑΣ στον Α. Κρητικό

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Κως ,19 Μαΐου 2012

Kύριε Κρητικέ,

Με αφορμή το περιεχόμενο της επιστολής σας που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ θα ήθελα να γνωρίζεται τα παρακάτω:

H μη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια συνειδητή επιλογή μας για τον πολύ απλό λόγο ότι ένα μέσο ενημέρωσης πρέπει και επιβάλλεται να λειτουργεί χωρίς την πολιτική παρέμβαση του Πρόεδρου και γενικότερα των μελών του Δ.Σ. Άλλωστε οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μέσο είχαν, δυστυχώς, ζήσει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια την πολιτική παρέμβαση σε κάθε τους κίνηση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσφέρουν αυτά τα οποία ήθελαν και μπορούσαν. Άρα η συγκεκριμένη απόφαση δεν πάρθηκε για να είναι όλα στον αέρα αλλά για να πάρουν οι εργαζόμενοι και τα στελέχη μας αέρα.

Επιπλέον σας ενημερώνω ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται προμήθειες χωρίς απόφαση του Δ.Σ. του σταθμού μας. Άρα δεν έχει γίνει καμία προμήθεια χωρίς απόφαση του αρμόδιου οργάνου, παρά μόνο όσα έχουμε ψηφίσει στο Δ.Σ. καθώς και η τακτική μισθοδοσία των εργαζομένων.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως ,ότι η διοίκηση ενός Δημοτικού μέσου θα επιθυμούσατε να λειτουργεί με πρακτικές του παρελθόντος παρεμβαίνοντας καθημερινά στο λειτούργημα των στελεχών μας και κατ΄επέκτασην στην ενημέρωση των συνδημοτών μας όμως εμείς με την υποστήριξη των προτάσεων των εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ επαναφέραμε και προσφέρουμε ανεπηρέαστη και ανεπιτήδευτη ενημέρωση στην Κωακή και όχι μόνο κοινωνία.

Κύριε Κρητικέ,
Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι η τοπική μας κοινωνία επέλεξε να έχει Δημοτική Αρχή την παράταξη Όραμα προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα της με τρόπο όχι μόνο διαφανή, συλλογικό και ξεκάθαρο, αλλά κυρίως δημοκρατικό και ελεύθερο, δύο αρχές που δυστυχώς είχε απολέσει.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ
Βασίλης Μ.Σταυρής.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter