Δύναμη Αλλαγής: "το πάρτυ των κολλητών ανάβει"

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Με τη βοήθεια του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Φώτη Χατζημιχάλη εκπροσώπου της χειρότερης έκφρασης του ΠΑΣΟΚ που φεύγει, ξεκίνησε η παρέα των κυριών:

Τατσαρώνη Στέλλα, Στάκκου Χριστίνα, Μπραντίτσα-Καραγεωργίου Διονυσία, Ραμπαούνη Ειρήνη, Μακρυγιάννη Στέλλα και Χαλκίτη Βικτωρία, να δουλεύουν την Αίγλη εις βάρος του δήμου, της περιουσίας των πολιτών της Κω και ανταγωνιστικά με όλες τις γύρω επιχειρήσεις που ενοικιάζουν δημοτικά καταστήματα και πληρώνουν σημαντικά ενοίκια.

Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ πρόκειται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ν' αφήσουμε έτσι το θέμα.

Εκτός από τον εκφραστή του χειρότερου ΠΑΣΟΚ Φώτη Χατζημιχάλη, και τις ακατανόητες πρακτικές και αποφάσεις του, υπάρχουν και άλλα επίπεδα διοικητικού ελέγχου, όπως επίσης και η ελληνική Δικαιοσύνη όπου και ο ίδιος θα κληθεί να εξηγήσει με ποιο δικαίωμα ζημιώνει το δήμο και τους δημότες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να οικονομήσουν (κατά τους πολίτες της Κω) οι «κολλητές» του κ. Καίσερλη.

Το πάρτυ όμως με τους κολλητούς του κ. Καίσερλη δε σταματά εδώ.

Από την 1η Γενάρη που άνοιξε η πόρτα, κάποιοι «κολλητοί» του δημάρχου, χωρίς τσίπα, «τσιμπούν» ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έτσι:
Δεν πρόλαβε να γίνει πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ο κ. Μπαραχάνος και η πρώτη δουλειά του ήταν να ορίσει και να τακτοποιήσει το μισθό του και ταυτόχρονα στην πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση να περάσει από το Δ.Σ. και να του εγκρίνουν τελευταία στιγμή και εκτός ημερήσιας διάταξης 400,00 ευρώ για να κάνει η ιδιωτική σχολή του (ΤΑΕ ΚWO DO) παρουσίαση στο νησί.

Την ίδια ώρα ο αντιδήμαρχος κ. Γιωργαράς έφερνε και ψήφιζε στην οικονομική επιτροπή για «τραπεζώματα», με απ' ευθείας ανάθεση, 487,20 ευρώ στην επιχείρηση του, «κολλητού» και υποψήφιου συμβούλου του κ. Καϊσερλη, κ. Σωτ. Βορριά, λες και δεν υπήρχαν άλλα εστιατόρια.

Και για να μείνουμε επί του παρόντος σε μια ακόμα δουλειά «κολλητού», 13.880,35 ευρώ πήρε ο φίλος του κ. Καϊσερλη, υδραυλικός κ. Κούκουνας Γ. για προμήθεια υδραυλικών υλικών. Μη μας που για πρόχειρο διαγωνισμό γιατί δε θα γελάσει μόνο το παρδαλό κατσίκι αλλά θα τους βγάλουμε και άλλα.

Μια συμβουλή μόνο.

Στην Κω υπάρχουν εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις που παλεύουν να ζήσουν.

Δεν υπάρχουν μόνο οι «κολλητοί» του κ. Καϊσερλη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter