Δύναμη Αλλαγής: «η δημοτική αρχή έχει αναγάγει ως προτεραιότητα της το ψέμα»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Φαίνεται ότι αυτή η δημοτική αρχή έχει αναγάγει ως προτεραιότητα της το ψέμα και την παραπληροφόρηση, αφού η επικίνδυνη ανικανότητα της δεν μπορεί να κρυφτεί πια.

Με το ψέμα προσπάθησε να απαντήσει χθες, σε άλλη μια αποκαλυπτική παρατήρηση του τομέα καθημερινότητας της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που είχε να κάμει με το πώς αντιλαμβάνονται και πως διαχειρίζονται τους κοινόχρηστους χώρους, τα πεζοδρόμια, τους ποδηλατοδρόμους οι ίδιοι οι δημοτικοί άρχοντες.

Έτσι, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες σε «κάποιον άγνωστο», τάχα μου δικαστικό αντιπρόσωπο, που παρκάρισε το δημοτικό(!!!) αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, ξεφόρτωσε σάκους, έκλεισε το αυτοκίνητο, πήρε μαζί το κλειδί και έφυγε, για να ψάχνουν την επομένη το δεύτερο (!!!) κλειδί να το ανοίξουν, πίστεψαν ότι «καθαρίζουν» με την ασυδοσία και τη «μαγκιά» να κυκλοφορούν όπου και όπως θέλουν, να παρκάρουν όπου και όπως θέλουν, να φέρονται σαν σε υποτακτικούς και να μη σέβονται στοιχειώδεις κανόνες πολιτισμού και νομιμότητας.

Πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τα ψέματα και το τι γίνεται, ή μάλλον τι δεν γίνεται, στο νησί.

Θα ήταν πιο γενναίο να ζητήσουν συγνώμη.

Φαίνεται όμως ότι και εδώ έχουν έλλειμμα.

Τέλος να τους πούμε ότι εμείς στην οικογένεια της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν έχουμε καμιά σχέση με το συνοθύλευμα της δημοτικής αρχής , όπου ο ένας αδειάζει τον άλλο, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον κ. Καϊσερλη, όπου ό ένας τραβά την καρέκλα του άλλου και όλοι μαζί γυρίζουν δεξιά-αριστερά κατηγορώντας τον επικεφαλή τους για ανυπαρξία.

Κλείνοντας θα σας λέγαμε:

Επειδή η εικόνα των παρατημένων αυτοκινήτων και μηχανημάτων του δήμου, όπου βρει ο καθένας ή όπου μείνει κάθε όχημα, δείχνει κακό νοικοκυριό, ας σοβαρευτείτε και ας βάλετε επί τέλους μια τάξη στο μυαλό και στην όποια δουλειά κάνετε, γιατί το νησί δεν αντέχει άλλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter