Δύναμη Αλλαγής: επίσκεψη Γ. Κυρίτση στη μαρίνα της Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» Γ. Κυρίτση και μελών της με τη διοίκηση της Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ. στα γραφεία της Μαρίνας της Κω.

Την ενημέρωση έκανε ο Πρόεδρος της επιχείρησης Σ. Μαρκόγλου, ο Αντιπρόεδρος Δ. Αθανασίου και ο Διευθύνων σύμβουλος Μ. Παστρικός.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν και που επισημαίνουμε είναι:

Η Δημοτική αρχή του κ. Καίσερλη, μη έχοντας ούτε τη βούληση, αλλά ούτε και την ικανότητα, έχει εγκαταλείψει πλήρως τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της εταιρίας που η παράταξή μας σχεδίασε στην προηγούμενη θητεία της στη Δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να μην έχει προχωρήσει εδώ και 2 χρόνια ούτε η μελέτη του Δικτύου Τουριστικών λιμένων και καταφυγίων τουριστικών σκαφών στην ευρύτερη περιοχή, ούτε η επέκταση της Μαρίνας της Κω, ούτε η σύνδεση της Μαρίνας με ήπιες μορφές μετακίνησης με το ιστορικό κέντρο της πόλης και τις περιοχές νέας Αλικαρνασσού και Αγίου Φωκά!

Το πολιτικό προσωπικό της Μαρίνας δεν έχει λάβει υπόψη του την τεράστια δυνατότητα που της εκχωρεί η ευθύνη για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, με αποτέλεσμα να μην έχει κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διαχείριση της Μαρίνας και των οικονομικών της γίνεται με τρόπο αδιαφανή και παράτυπο , αφού δεν περνά από καμία ελεγκτική διαδικασία , όπως ο νόμος προβλέπει.

Τα θετικά αποτελέσματα από τη χρήση της είναι προϊόν Δημιουργικής λογιστικής και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, απλά προσπαθούν με εικονικά κέρδη να καλύψουν το πολιτικό και αναπτυξιακό κενό της επιχείρησης.

Τέλος , όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κυρίτσης , η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» είναι έτοιμη να προσφέρει τη γνώση , την εμπειρία των στελεχών της και τις όποιες δυνάμεις διαθέτει εντός αλλά και εκτός Κω , προκειμένου η Εταιρία νε ξαναμπεί σε αναπτυξιακή τροχιά , αφού η επιτυχία της θα είναι επιτυχία του συνόλου της κοινωνίας του νησιού μας , αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας του Νότιου Αιγαίου!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter