Δήμος Κω: αυτόκλητοι διαπραγματευτές έφεραν τη συνεργασία με τις εταιρίες χαμηλού κόστους στο χείλος του γκρεμού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Δυστυχώς ή ευτυχώς καμία σοβαρή διαδικασία διαπραγμάτευσης σε παγκόσμιο επίπεδο δεν γίνεται μέσω συνεντεύξεων τύπου, γεγονός που το γνωρίζει πρωτίστως ο πρώην Υφυπουργός κ. Νικητιάδης.

Επίσης την ώρα που μία διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, ουδείς νομιμοποιείται να διασπά το αρραγές μέτωπο των πολιτών του νησιού και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, που επιθυμούν συμφωνίες με προοπτική η οποία θα εμπεδώνει ένα αίσθημα ασφάλειας ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν και αυτοί τον αντίστοιχο προγραμματισμό τους και τις όποιες επενδύσεις.

Σε μία οποιαδήποτε συμφωνία αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Σε αυτή τη βάση ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή με απόλυτα ξεκάθαρες θέσεις και πέραν του δέοντος βούληση επιχειρούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σύνολο της Κωακής κοινωνίας, μελετώντας λεπτομερώς κάθε πτυχή της οποιασδήποτε συμφωνίας για να μην καταλήξουμε να λέμε «συγγνώμη δεν το διάβασα».

Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε βήμα από τη θέση μας να μην δημοσιοποιούμε κανένα απολύτως στοιχείο της οποιασδήποτε διαπραγματευτικής διαδικασίας, πριν αυτή ολοκληρωθεί. Οι αυτόκλητοι διαπραγματευτές που κατακλύζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι αυτοί που έφεραν τη συνεργασία μας με τις εταιρίες χαμηλού κόστους στο χείλος του γκρεμού, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς scripta manent.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter