Το νησί έχει ανάγκη ηγετικής ομάδας και όχι ηγεμόνων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Ν. Κανταρζής

Άρθρο του Ν. Κανταρζή

Οργή και αγανάκτηση νοιώθει κανείς , διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Δημοτικής αρχής , σχετικά με τις ενημερωτικές συναντήσεις της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις του Δήμου μας!

Εκφράζοντας τους εσωτερικούς φόβους και τις ανασφάλειες για τις συνεχόμενες αποτυχίες και την έλλειψη σχεδιασμού της Δημοτικής αρχής , ο Δήμαρχος και τα πολιτικά στελέχη της παράταξής του ενοχλήθηκαν από τις κινήσεις της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» , που εφαρμόζοντας απλά αυτό που ο θεσμικός της ρόλος επιτάσσει , ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα του κάθε τομέα και δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι η παράταξή μας είναι πρόθυμη να συνεισφέρει με την όποια γνώση και εμπειρία των στελεχών της για το κοινό συμφέρον του τόπου μας!
κ. Δήμαρχε προκαλείτε, αλλά μάταια!!

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε στον πολιτικό σας κατήφορο , αλλά δεν θα επιτρέψουμε να συμπαρασύρετε σε αυτόν και το νησί μας!

Πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε ότι η εποχή των ηγεμόνων έχει πλέον παρέλθει και περάσαμε στη νέα εποχή της ομαδικότητας , της συλλογικότητας και της σύνθεσης!

Αν σας αρέσει να «το παίζετε» ηγεμόνας , αυτά στους αυλικούς , τους κολλητούς και τους βολεμένους σας!!

Η συνειδητή από πλευράς σας έκπτωση της πολιτικής αντιπαράθεσης και η λασπολογία από τους ¨έμμισθους ανωνυμογράφους¨ σας δεν μας αγγίζουν!

Η τοπική κοινωνία αργά αλλά σταθερά , άρχισε να σας αποκαλύπτει και να σας ανακαλύπτει και είναι πλέον καιρός να το συνειδητοποιήσετε!!

Αναθεωρήστε τη στάση σας , εγκαταλείψτε τις προσωπικές σας εμμονές και ευθυγραμμιστείτε με τα ΘΕΛΩ της τοπικής κοινωνίας!!

Διαφορετικά το όνομά σας θα συνδεθεί με την χειρότερη περίοδο που το νησί μας βιώνει τα τελευταία χρόνια!

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter