Επίσκεψεις Γ. Κυρίτση στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις του επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ . Γ. Κυρίτση και μελών της στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο!

Η ενημέρωση στην μεν πρώτη έγινε από τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Γ. Πασσανικολάκη , στο δε Λιμενικό Ταμείο από τον πρόεδρο κ. Μ. Φάκκο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Νασταχανίδη.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το απαράδεκτο δελτίο τύπου της παράταξης «ΟΡΑΜΑ», σύμφωνα με το οποίο οι ενημερωτικές επισκέψεις της παράταξης προκαλούν το κοινό αίσθημα και εξοργίζουν, (προφανώς έτσι κατανοεί το νόημα της δημοκρατίας ο κ. Δήμαρχος), προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει ότι οι προηγούμενες Διοικήσεις των τριών πρώην Δήμων Κω, Δικαίου και Ηρακλειδών είχαν φέρει τις επιχειρήσεις στο χείλος της καταστροφής και η προσωπική παρουσία του ξανά στο τιμόνι της ενιαίας πλέον Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ αναβάθμισε την επιχείρηση, δίνοντάς της νέα πνοή και αναπτυξιακό χαραχτήρα!

Ο κ. Πασσανικολάκης, αυτοχαραχτηριζόμενος ως Σούπερμαν και Τεχνοκράτης, θεωρούμε ότι δεν αφήνει κανένα περιθώριο σοβαρότητας και υπευθυνότητας στη λειτουργία μιας επιχείρησης που καλείται να διαδραματίσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας!
Για το λόγο αυτό και θεωρούμε την ενημέρωση από πλευράς του κ. Πασσανικολάκη ανάξια σχολιασμού!

Τελείως διαφορετικό το κλίμα στην ενημέρωση του Λιμενικού ταμείου, όπου οι κ. Φάκκος και Νασταχανίδης, διαφοροποιούμενοι πλήρως από το δελτίο τύπου της Δημοτικής αρχής, δήλωσαν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επισκέψεις της μείζονος μειοψηφίας, ενημέρωσαν αναλυτικά για τις δράσεις του Λιμενικού ταμείο, καθώς και για τη συνέχεια της διοίκησης, αφού ως φαίνεται οι πολιτικές επιλογές της προηγούμενης διοίκησης ταυτίζονται με αυτές του νέου Δ.Σ.

Κλείνοντας την συζήτηση ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κυρίτσης επισήμανε τη σημασία της ανάπτυξης των μικρών καταφυγίων τουριστικών σκαφών σε Κέφαλο, Καρδάμαινα αλλά και σε όποια άλλα σημεία είναι εφικτό, επέστησε την προσοχή όλων στην ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και έκλεισε με τη δήλωση ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και τα στελέχη της υποστηρίζουν και συμπλέουν με τις λογικές και ψύχραιμες διοικήσεις, που έχουν στόχο το συλλογικό και όχι το προσωπικό – μικροκομματικό συμφέρον!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter