Δύναμη Αλλαγής: γενναίες αποφάσεις

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Ήταν αρκετοί δεκαεννέα (19) μήνες για να μας προσγειώσει αυτή η δημοτική αρχή στην πραγματικότητα. και η πραγματικότητα που ζούμε, δυστυχώς, δείχνει στην πράξη τι μπορεί να δώσει η παράταξη Καϊσερλη που φυλλοροεί, συνεχώς, από το πρώτο εξάμηνο της θητείας της.

Η ίδια πραγματικότητα δείχνει τι είναι υπεύθυνο και τι ανεύθυνο, ποιοι είναι υπεύθυνοι και ποιοι ανεύθυνοι, τι πρέπει να γίνει και τι ΔΕ γίνεται.

Έτσι ζούμε όλους αυτούς τους μήνες τις απέραντες φλύαρες ανευθυνολογίες της δημοτικής αρχής, τις ανεύθυνες συμπεριφορές και πρακτικές, που στερούν έργα και χρήματα από την Κω, απαξιώνουν τη θέση μας στο χώρο του τουρισμού και βάζουν σε κίνδυνο τις περιουσίες μικρών επιχειρήσεων, δημιουργούν σοβαρούς τριγμούς ακόμα και σε μεγάλους επιχειρηματίες και αγανάκτηση στο σύνολο των πολιτών της Κω που βλέπουν κάθε μέρα το νησί να κινείται στον αυτόματο πιλότο της ανεύθυνης πολιτικής Καϊσερλη.

Γράψαμε και δε θα πάψουμε να γράφουμε τι ΔΕ γίνεται και τι πρέπει να γίνει, άμεσα και μακροπρόθεσμα, από τόσα πολλά που έχουμε ανάγκη ως νησί.

Δε θα πάψουμε να επαναλαμβάνουμε πως πρέπει να δημιουργούμε, συνεχώς, συνθήκες για την ανάπτυξη και τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, λέγοντας κάθετα ΟΧΙ στη δημιουργία παρασιτικών συνθηκών στην οικονομία.

Σήμερα είναι η ώρα να πούμε προς όλους και σε κάθε κατεύθυνση:

ΤΩΡΑ θέλει ΓΕΝΝΑΙΕΣ και ΑΜΕΣΕΣ αποφάσεις, από ΟΛΟΥΣ για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος του καταστροφικού 19μηνου αυτής της δημοτικής αρχής.

ΧΩΡΙΣ αποκλεισμούς.

Να καταθέσουμε και να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ για τον ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του νησιού μας.

ΤΩΡΑ όμως.

Μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο των δημοτικών παρατάξεων, των κοινωνικών εταίρων, των παραγωγικών τάξεων.

Να πούμε όλοι με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ τι είναι εφικτό, πως μπορούμε να το πετύχουμε, με χρονοδιάγραμμα- κοστολόγηση και ΔΕΣΜΕΥΣΗ 25ετίας για όλους και για όλα.

Από το πιο μικρό, μέχρι τα μεγάλα που θωρακίζουν το νησί και τις επόμενες γενιές.

Με ΔΕΣΜΕΥΣΗ ότι θα τηρείται ο σχεδιασμός απαρέγκλιτα και ανεξάρτητα από τα πρόσωπα.

Αν το πετύχουμε αυτό ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, μπορεί το νέο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του δήμου να είναι η αρχή για μια άλλη πορεία, με το κύρος της συναίνεσης, χωρίς μικρότητες, με το μέλλον της Κω πάνω από τα πρόσωπα.

Ο στόχος πρέπει να είναι μια πραγματική ΚΩΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ, την οποία όλοι πρέπει να στηρίξουμε, απέναντι σε κάθε προσωπική ή μικροπαραταξιακή αντίθεση, βάζοντας στην άκρη προσωπικές πικρίες, αφήνοντας πίσω ότι μας χωρίζει, δίχως εκπτώσεις στις αξίες μας.

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία, πριν είναι αργά για την Κω και πριν η πλήρης απραξία, των 19 μηνών που πέρασαν, εγκατασταθεί μόνιμα και για το υπόλοιπο αυτής της δημοτικής αρχής.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παρακαλούμε να περάσει γρήγορα ο χρόνος μέχρι τον Ιούνιο του 2014 για να σώσουμε τότε ότι μείνει όρθιο και να ξεκινήσουμε από την αρχή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Καλό μήνα!!

Φαίνεται ότι, μετά από τις επίμονες προσπάθειες της παράταξής μας, τις επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δήμου και τις ενημερωτικές συναντήσεις μας με φορείς, η Δημοτική αρχή άρχισε σιγά-σιγά να ξυπνά από το λήθαργό της και να ενεργοποιείται!

Είδαμε επιτέλους σήμερα, συνεργείο των Τ.Υ. να ξεκινά την παρέμβαση, στο εδώ και 2 χρόνια εγκαταλειμμένο έργο του πάρκου της οδού Αμερικής!

Ήταν και αυτό άλλο ένα έργο που είχε ξεκινήσει η δημοτική αρχή Κυρίτση και από πείσμα ο κ. Καϊσερλης το είχε εγκαταλείψει, αφήνοντας το χώρο και την περιοχή να ρημάζει...

Θετική ενέργεια που την επικροτούμε, με την προϋπόθεση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και δεν θα το εγκαταλείψουν στη μέση, όπως κάνουν συνήθως με τραγικό παράδειγμα το τμήμα της Ιερού λόχου στο περιβόλι Κουτσουράδη.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Δημοτικής αρχής, ίσως αρχίσατε να κατανοείτε το ρόλο και τις ευθύνες σας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Εμείς από την πλευρά μας, να είστε σίγουροι ότι θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των Κώων δημοτών και σε επόμενη συνάντησή μας θα σας προτείνουμε έργα για το σύνολο του νησιού, καθώς και τρόπους εκτέλεσής τους, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος από την αδράνεια της Δημοτικής μηχανής τα δύο τελευταία χρόνια!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter