Δύναμη Αλλαγής: «παράνομη η συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η δημοτική αρχή για μία ακόμα φορά, δείχνοντας εμφανή σημάδια αποσύνθεσης, δεν κατάφερε σε ένα όργανο κρίσιμο, για την λειτουργία του δήμου, να μην έχει την απαιτούμενη απαρτία για να συνεδριάσει.

Στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00 και ενώ οι εκπρόσωποι της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ήταν όλοι παρόντες, για μία ακόμα φορά 2 εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής απουσίαζαν.

Αφού λοιπόν ο πρόεδρος της επιτροπής διαπίστωσε ότι χωρίς την δική μας παρουσία δεν είχε απαρτία και ενώ η ώρα είχε φτάσει 13:30 αναγκάστηκε να καλέσει αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής προκειμένου να ισχυριστεί ότι η επιτροπή είχε απαρτία.

Το γεγονός αυτό πέρα από το ότι είναι παράνομο δείχνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα μέλη της δημοτικής αρχής δεν έχουν καμία συναίσθηση των ευθυνών τους για την ομαλή λειτουργία του δήμου.

Εμείς θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα για να ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράνομη συνεδρίαση καλώντας για μία ακόμα φορά το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή να συνέλθουν και να αντιληφθούν την σοβαρότητα των καθηκόντων που τους έχουν ανατεθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter