Η Δύναμη Αλλαγής για την παρέμβαση Μυλωνά

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Με χαρά δεχτήκαμε την παρέμβαση του Νίκου Μυλωνά στην πρόταση μας για τις «ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ» που έχει ανάγκη η Κως, ώστε να διασφαλίσουμε μέσα από τη συναίνεση, τη συναπόφαση και τη δέσμευση όλων, για ΟΛΑ εκείνα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Θεωρώντας την παρέμβαση αυτή ως μια πρώτη θετική αντίδραση στην πρόσκληση σε διάλογο όλων των παρατάξεων – των κοινωνικών εταίρων και των ενεργών πολιτών οφείλουμε να διευκρινίσουμε:

Προφανώς και οι προτάσεις ΟΛΩΝ είναι σημαντικές και μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης.

Το μοντέλο ανάπτυξης και η ανάγκη επανακαθορισμού του μέσα από συγκεκριμένες δεσμευτικές συναποφάσεις βεβαίως και είναι προς συζήτηση.
Η πρόταση μας αποτελεί μια ελάχιστη συμβολή σ' αυτό το διάλογο όπου ΟΛΟΙ πρέπει να συμμετέχουν.
Θεωρούμε όμως και ιδιαίτερα σημαντικό πως ο τομέας των μικρών ή μεγάλων έργων που έχει ανάγκη το νησί μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στην οικονομία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.
Η θέση μας για το Π.Ε.Ε. του 2013 είναι το πρώτο βήμα όπου ο κάθε ένας θα δείξει τη διάθεση του για κοινή πορεία σε όλα αυτά που έχουμε ανάγκη ως τόπος.

Με αυτές τις διευκρινήσεις στις θέσεις του Νίκου Μυλωνά, που θεωρούμε θετική συμμετοχή στο διάλογο, ανοίγουμε από τη Δευτέρα 6-8-2012 με τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουμε στις 11πμ στην αίθουσα της Μαρίνας τη συζήτηση χωρίς κανένα αποκλεισμό θέσεων, φορέων, προσώπων, παρατάξεων, ενεργών πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter