Δήμος Κω: με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Κυρίτση

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Κυρίτση:

Ο άνθρωπος που κυριολεκτικά και μεταφορικά πήρε όσα ελάχιστοι από το ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της παντοδυναμίας του, σήμερα ρίχνει με περισσή αγνωμοσύνη το λίθο του αναθέματος σε αυτό.

Ο άνθρωπος που κυριολεκτικά και μεταφορικά πήρε όσα ελάχιστοι από το ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της παντοδυναμίας του, σήμερα ρίχνει με περισσή αγνωμοσύνη το λίθο του αναθέματος σε αυτό.

Είναι ο ίδιος, που ενώ πριν 18 μήνες κατασκηνώνοντας στα γραφεία του κόμματος του, απαίτησε και πέτυχε να είναι ο εκλεκτός του, σήμερα σφυρίζει κλέφτικα.

Είναι ο ίδιος, που μέχρι και λίγες μέρες πριν τις εκλογές συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, και σήμερα κάνει ότι μπορεί για να ξορκίσει το κακό.

Είναι ο άνθρωπος που απαίτησε και επέβαλε ως γραμματέας του κόμματος του στην περιοχή να είναι ο μοναδικός μηχανικός τραπεζών και οργανισμών, και που σήμερα θέλει να κάνει τους πολίτες να το ξεχάσουν.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ως αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου έκανε συνέταιρο του τον εργολάβο που το κατασκεύαζε, και σήμερα δεν θέλει να ξέρει ότι τα νοσοκομεία καταρρέουν από τις λαθροχειρίες του παρελθόντος.

Είναι αυτός που ως Δήμαρχος κατέβασε τα παντελόνια του στους πολίτες, που απειλούσε όσους δεν του ήταν αρεστοί ότι θα τους συντρίψει, που έλεγε ότι μετά τον θεό ήταν αυτός, και που σήμερα στις ιδιωτικές του συνομιλίες παρουσιάζεται με το ίδιο ακριβώς προσωπείο.

Είναι αυτός που απαίτησε και είχε ως Δήμαρχος εργαζόμενο του Δήμου ως οδηγό του για το πολυτελές τζιπ, την ώρα που οι συμπολίτες μας υπέφεραν οικονομικά και κατέρρεαν.
Είναι ο ίδιος που έλεγε στους απλήρωτους εργαζόμενους του λατομείου «να πάτε να κόψετε το κεφάλι σας»....

Όπως πάντα, Αμετανόητος, Διχαστικός, Προκλητικός.
Προσπαθεί να διχάσει την κοινωνία, κάνοντας προσωπική αναφορά σε συμπολίτες μας.
Προσπαθεί να σπιλώσει ανθρώπους που παλεύουν μια ζωή για την επιβίωση, επειδή δεν του σκύβουν το κεφάλι.

Σήμερα, με το να χρησιμοποιεί ο Γ. Κυρίτσης λέξεις και εκφράσεις όπως «ενότητα», «πανστρατιά», «υπέρβαση του εαυτού μας», «δέσμευση», «αρχές», «συναπόφαση» και πολλά άλλα, κατ' εντολή των καλά πληρωμένων επικοινωνιολόγων του προφανώς, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Δέσμιος του παρελθόντος του, από το οποίο όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να ξεφύγει, ξέρει καλά ότι η κοινωνία μας δεν δέχεται τα κροκοδείλια δάκρυα μετάνοιας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter