Η Δύναμη Αλλαγής για την πυρκαγιά στην Καρδάμαινα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η χθεσινή πυρκαγιά στην Καρδάμαινα, φανέρωσε την παντελή έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού του δήμου με συνέπεια τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν.

Από την μία οι δραματικές καθυστερήσεις στις διαδικασίες αποκατάστασης όλων των παλιών σκουπιδότοπων και ταυτόχρονα η πλήρης εγκατάλειψη των δημοτικών κοινοτήτων δημιούργησαν τις συνθήκες για την εκδήλωση της φωτιάς.

Από την άλλη τα χρόνια πλέον προβλήματα του δήμου όπως η έλλειψη καυσίμων, η μοιρασιά των μηχανημάτων με βάση τα ρουσφέτια που πρέπει να υλοποιήσουν διάφοροι πρόεδροι και αντιδήμαρχοι άφησαν στο έλεος του Θεού μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές του νησιού.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν χειρότερα τόσο όσο προς τις υλικές ζημιές αλλά και το κυριότερο ως προς τις ανθρώπινες ζωές, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αυτοοργάνωση των κατοίκων και των επιχειρήσεων και στον επαγγελματισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο "δήθεν" ισχυρός δήμος του κ. Καίσερλη για μία ακόμα φορά φάνηκε ανίκανος να αντιδράσει στοιχειωδώς αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί τις ευθύνες που της ανέθεσαν οι πολίτες του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter