Απάντηση στην πρόσκληση του κ. Κυρίτση

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Συμπαράταξη Ελπίδας

κ. Κυρίτση,
συνειδητά η παράταξη μας δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση για απόψε το βράδυ στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας , με θέμα της Low cost Εταιρείες και συγκεκριμένα για την Ryan air , για τους παρακάτω λόγους.

Θεωρούμε ότι αυτές οι κινήσεις είναι πρόχειρες και ευκαιριακές για να εκμεταλλευτείτε την αγωνία των συμπολιτών που εκπροσωπούν τις μικρές επιχειρήσεις του Νησιού , όταν όντας σαν δήμαρχος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ακολουθήσατε μια πολιτική υπέρ των μικρών επιχειρήσεων αλλά ακολουθήσατε την πεπατημένη.

Ο λαός λέει «στην βράση κολλά το σίδερο» και να σας θυμίσω ότι στην συ-νεδρίαση του ΔΣ του Απριλίου 2012 φέραμε σαν έκτακτο θέμα , < ενημέρωση για την συμφωνία με την εταιρεία ryan air > αλλά κανένας δεν απάντησε και δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος! Η δημοτική αρχή είχε λόγους γιατί απλά τα είχε θαλασσώσει , αλλά εσείς γιατί? Επειδή δεν το φέρατε εσείς? Τότε έπρεπε να σηκωθεί το θέμα , διότι τότε δεν είχε ανακοινώσει η εταιρεία την ακύρωση των πτήσεων του Οκτώβρη.

Τώρα είναι απλά ...ΠΟΛΥ αργά.

Εμείς έχουμε εκφράσει την άποψη μας και για την διαφήμιση πως πρέπει να γίνει, και έχουμε θύσει μια νέα ατζέντα για τον τοπικό τουρισμό, εδώ και χρόνια! Όταν ακόμα ήσασταν δήμαρχος, είχαμε διαπιστώσει πόσο διαφορετικές ήταν οι απόψεις μας.

Η απάντηση που εισπράτταμε στις προτάσεις μας για αλλαγή της πορείας ήταν αριθμοί αφίξεων και αναχωρήσεων!
Κάνατε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι η μικρή επιχείρηση και τα μικρά καταλύματα α-πλώς φυτοζωούσαν και άλλα έκλειναν γιατί δεν θέλατε να αγγίξετε τα κακώς κείμενα.

Και τέλος κ. Κυρίτση όταν οργανώνεται μια τέτοια συνάντηση για να μην είναι καφενειακού τύπου, θα έπρεπε να είχατε στείλει και μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εισήγηση για να μπορούμε να τοποθετηθούμε. Να γνωρίζουμε το νέο σκεπτικό σας για να συμμετάσχουμε στον διάλογο, γιατί το παλιό σας σκεπτικό το ξέρουμε και το είδαμε όταν ήσασταν δήμαρχος.

Για την Σ.Ε.
Τσακίρης Νίκος

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter