Δύναμη Αλλαγής: πέρα από την Εξουσία υπάρχει και η Ουσία

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Κύριοι της Δημοτικής αρχής , εκτός από την έλλειψη συνοχής και καθαρότητας πολιτικού λόγου , φαίνεται υστερείτε και σε απλοϊκό τρόπο σκέψης, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνετε το μήνυμα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας για συναίνεση, συνεργασία ,συμπόρευση και συνευθύνη!

κ.Δήμαρχε , ορισμένες επισημάνσεις για το διχαστικό δελτίο τύπου σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1η:Το χαρακτηρίζετε ως απάντηση του Δήμου και αυτό είναι μέγα ατόπημα!

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι η διετής αρνητική θητεία σας στην ηγεσία του νησιού , δεν σας επιτρέπει να μιλάτε εξ'ονόματος του συνόλου των πολιτών (αυτό σημαίνει Δήμος!).
Μπορείτε μόνο να μιλάτε εξ'ονόματος όσων απέμειναν στη φυλλοροούσα παράταξή σας και των ελάχιστων ευεργετηθέντων ,"ΦΙΛΩΝ , ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2η:
Απορίας άξιον , μιλάτε για κροκοδείλια δάκρυα μετάνοιας!
Από ποιούς κ.Καίσερλη , από μάς? Και για ποιό λόγο άραγε?
Εσείς είστε αυτός που πρέπει να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τους Κώους πολίτες , για την τεράστια ζημιά που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επιφέρατε στον τόπο , με τις πολιτικές σας ασυναρτησίες , με την ανικανότητά σας και με τις ολοένα και περισσότερο λαθεμένες επιλογές σας!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 3η:
Αναφέρεστε σε στελέχη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , και σε αντι-κρουόμενες πολιτικά θέσεις τους , σε σχέση με την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του τόπου!
Απάντησή μας είναι ότι και η φαιδρότητα έχει όρια και ανάλογες δηλώσεις δεν δύνανται να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία του νησιού από το τεράστιο πρόβλημα συνοχής της ημιδιαλυμένης παράταξής σας και του ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ που προεκλογικά παρουσιάσατε!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 4η:
Προσπαθείτε να δαιμονοποιήσετε την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα εσείς , που πρότινος θριαμβολογούσατε για τη ενδεχόμενη συνεργασία (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ) με την εταιρία CARIBBEAN , στην κατασκευή μόλου κρουαζιερόπλοιων!
Εσείς που με τους άσκοπους λεονταρισμούς και την ψευτοεπα-ναστατική σας διάθεση , τινάξατε στον αέρα την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα , διακινδυνεύοντας την απώλεια των πτήσεων χαμηλού κόστους!
Εσείς που διαχωρίζετε την τοπική κοινωνία στους "ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ"?

κ.Καίσερλη , αγαπητέ Δήμαρχε της Κω , στο μάθημα της ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , κυρίαρχο είναι το κεφάλαιο:
"ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ"

Αυτή είναι η δική μας πυξίδα στη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και με αυτή θα εξακολουθούμε να πορευόμαστε!!
Για το λόγο αυτό και παραβλέποντας τις διχαστικές σας κορώνες , σας επαναλαμβάνουμε την πρόταση για διάλογο "ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ"
Κατανοήστε επιτέλους ότι , πέρα και πάνω από το προσωπικό σας πολιτικό συμφέρον , βρίσκεται το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων και τολμήστε το διάλογο με τις άλλες παρατάξεις και τους κοινωνικούς εταίρους !
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter