Η Βάσω Πη για διαγραφή λεωφορείου της Κ.Ε.Α.Σ.

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Βάσω Πη

Στις 10-8-20112 στην τακτική συνεδρίαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κω, η πρόεδρος της επιχείρησης κ. Ρούφα Ιωάννα , εισηγήθηκε ως έκτακτο θέμα την "ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Α.Σ. με αριθμό ΚΧΒ 6262", αν και η άδεια του συγκεκριμένου λεωφορείου λήγει, την επόμενη ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!

Ενώ υπήρχαν ακόμα δύο θέματα που αφορούσαν την Κ.Ε.Α.Σ. και τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη, το συγκεκριμένο ήρθε ως έκτακτο, παρόλο που και για τα τρία υπήρχε γραπτή, κοινή εισήγηση από τον υπεύθυνο αντιπρόεδρο της επιχείρησης κ. Μαραγκό.

Όμως η εισήγηση δεν συνοδευόταν από "ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ" που θα πιστοποιούσε ότι όντως το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ έπρεπε να αποσυρθεί!

Όπως είναι φυσικό ζητήσαμε την αναβολή του θέματος μέχρι την επόμενη συνεδρίαση, όπου θα το ξανάφερναν, συνοδευόμενο αυτή την φορά από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειωτέον ότι ο εισηγητής απουσίαζε από την συνεδρίαση, και την ευθύνη για το θέμα ανέλαβε η πρόεδρος της επιχείρησης, η οποία αποδέχθηκε, όπως η ίδια μας ενημέρωσε, την προφορική διαβεβαίωση – εκτίμηση του κ. Μαραγκού, πως το λεωφορείο πρέπει να αποσυρθεί.

Τρία από τα μέλη της επιτροπής καταψηφίσαμε το θέμα, το οποίο όμως πέρασαν με μικρή πλειοψηφία.

Αν και δεν κατανοήσαμε την σπουδή να περάσει το θέμα εκείνη την ημέρα, οι απορίες λύθηκαν όταν ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Α.Σ. εμφανίστηκε να εκτελεί χρέη ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ στον νέο καταυλισμό των Αθίγγανων στη περιοχή του Αγίου Βασιλείου!

 leoforio

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται και από αυτή την υπόθεση είναι μεγάλα και επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν δημοσίως τις ευθύνες τους για τον τρόπο που διαχειρίζονται την περιουσία του Κωακού λαού.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΑΣΩ ΠΗ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter