Ο Νίκος Κανταρζής για τη διπλοδρόμηση του λιμανιού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

n kantarzis-Optimized

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ! ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ!

Πλησιάζει ο Οκτώβρης και μαζί του η εμμονή- δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει τη διπλοδρόμηση του παραλιακού στο λιμάνι!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν μια δέσμευση στο σύλλογο των ταξί , αφού τους εκμεταλλεύτηκε προεκλογικά και τώρα οφείλει να « πληρώσει το χρέος του»!

Όλοι γνωρίζουμε επίσης, ότι είναι μια εγκληματική ενέργεια , αφού πέραν της αλόγιστης σπατάλης Δημοτικού χρήματος σε περίοδο έντονης κρίσης , τα αποτελέσματα θα είναι απόλυτα αρνητικά , κρίνοντας από τα κυκλοφοριακά προβλήματα της περιόδου διπλής κατεύθυνσης!

Θυμόμαστε ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της εφημερίδας « ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ » , περίπου το 80% των Δημοτών εναντιώνεται σε αυτή την ενέργεια

Και όμως , η Δημοτική αρχή εμμένει (ΚΑΚΩΣ) στην απόφασή της αυτή!

Κύριοι της δημοτικής αρχής , το παιχνίδι του αιφνιδιασμού της κοινωνίας το αξιοποιήσατε με το πρόβλημα των τσιγγάνων και το τίμημα για τους πολίτες είναι ήδη ιδιαίτερα βαρύ !

Μη νομίσετε όμως ότι έχουμε άλλες αντοχές!
Εξαντλήθηκε η υπομονή μας και η οργή της κοινωνίας για τα αλλεπάλληλα λάθη σας , εσκεμμένα και μη θα είναι ιδιαίτερα έντονη!!

Ειδικά στην εσκεμμένα καταστροφική ενέργεια στη διπλοδρόμηση του λιμανιού , θα μας βρείτε δυναμικά μπροστά σας , όπως σας βρήκαμε εμείς όταν κάναμε την ανάπλαση , όμως με μια διαφορά!

ΕΣΕΙΣ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ!

Νίκος Κανταρζής
Υπεύθυνος Τύπου και Τεκμηρίωσης
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter