Γιάννης Κρητικός: «φύγαμε για να μην γίνουμε συνένοχοι»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Ανθρώπινη Κως

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Πρώτη φορά ακούμε Δήμαρχο να μιλάει τόσο πολύ και στην ουσία να μη λέει τίποτα. Το μόνο που κατάφερε να αναδείξει μέσα από την ακατάσχετη φλυαρία του είναι μια σειρά από αντιφάσεις. Θέλω να σταθώ προς το παρόν μόνο σε μία.

Ενώ τη μια στιγμή (Θέμα 1ο) αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και διεκδικεί, οργανώνει διαμαρτυρίες και παίρνει αποφάσεις για την τύχη του αεροδρομίου, του λιμανιού και της μαρίνας (και καλά κάνει γιατί αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Δήμου και συμφωνούμε και εμείς σε αυτό), στο αμέσως επόμενο θέμα σχετικά με τη Ryanair χρειάστηκε σαράντα λεπτά για να ομολογήσει ότι παραχωρεί ως Δήμος την πρωτοβουλία των κινήσεων σε τρίτους και ότι ο ίδιος 'νίπτει τας χείρας του'!

Εμείς ως παράταξη, και σταθεροί στις θέσεις μας για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αντιδράσαμε άμεσα και αφού συναντήσαμε την καθολική άρνηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, φύγαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να μην γίνουμε συνένοχοι στο προδιαγραφόμενο έγκλημα.

Δυστυχώς μετά τα απανωτά χαράτσια και τους φόρους που πέφτουν βροχή από το κεντρικό κράτος, οι μικρομεσαίες οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας δέχθηκαν σήμερα ένα δυνατό χαστούκι από τον κ. Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή που δε δέχθηκε να αποφασίσουμε εδώ και τώρα για σύμβαση με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους αρχής γενομένης από τη Ryanair. Και το λυπηρό είναι ότι ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε να αιτιολογήσει τη στάση του αυτή με απίθανες δικαιολογίες, λες και απευθύνεται σε χαχόλους.

Ο λαός μας λέει ότι 'ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται'. Και δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο οι μάσκες έπεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Αυγούστου 2012.

Μετά τιμής,

Γιάννης Κρητικός - Ανθρώπινη Κως

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter