Περιοδεία Γ. Κυρίτση στις εμπορικές οδούς Αβέρωφ και Κανάρη

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

small.50619cb2c0622 p9240005-Optimized

Περιοδεία στις εμπορικές οδούς της Αβέρωφ και Κανάρη πραγματοποίησαν στελέχη της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και ο επικεφαλής Γιώργος Κυρίτσης και συνομίλησαν με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

Επαγγελματίες και κάτοικοι ανέδειξαν την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής τα τελευταία 2 χρόνια , λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τους ξαναδούμε λίγο πριν τις επόμενες εκλογές!»

Εξέφρασαν την αγωνία τους για την παρελκυστική τακτική του Δημάρχου στο θέμα των πτήσεων χαμηλού κόστους, γεγονός που θα το πληρώσει ακριβά ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας του νησιού, καθώς και στην ελλειμματική προβολή και διαφήμιση του νησιού, αφού ο Δήμαρχος εμμένει πεισματικά να σπαταλά τα χρήματά τους σε αμφίβολης νομιμότητας και αποτελεσματικότητας δράσεις, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση φίλων, συγγενών και κολλητών!

Ζήτησαν από την μειοψηφία να αντιδράσει δυναμικά στην καταστροφική διπλοδρόμηση του λιμανιού και απαίτησαν να σκληρύνουμε τη στάση μας στις αναχρονιστικές λογικές της δημοτικής αρχής, που οδηγούν τον τόπο σε οικονομικό μαρασμό!

small.50619d3d4d261 p9240007-Optimized

Οι επισκέψεις της παράταξης θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της πόλης και στα χωριά μας, τις αμέσως επόμενες μέρες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter