Δύναμη Αλλαγής: «όσα δε φτάνει η αλεπού...»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Γέλιο προκάλεσε, για άλλη μια φορά, η αγωνία της δημοτικής αρχής, που δια του κ. Νικηταρά καταβάλλει προσπάθεια να πει ότι κάτι κάνει, παρουσιάζοντας έργα άλλων ως δικά τους.

Η ανικανότητα τους να κάμουν έστω και ένα έργο δικό τους και η απόγνωση να δικαιολογήσουν την απραξία του δήμου για την οποία μιλά όλος ο κόσμος, τους οδηγεί στα μικρόψυχα ψέματα.

Ο αντιδήμαρχος που, κατά την άποψη συναδέλφου του, θα έπρεπε να είχε ήδη πέντε φορές παραιτηθεί, για το αίσχος των Ασωμάτων, δεν έμαθε ακόμα να σιωπά, όπως ο δήμαρχος του, που αντιλαμβάνεται την ανυπαρξία του.

Έντρομοι από την ανταπόκριση του κόσμου στη συνέντευξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ανέλαβαν να απαντήσουν, προσπαθώντας ξανά να καπηλευτούν έργα που τους παρέδωσαν έτοιμα στο πιάτο άλλοι.

Δε θα τους πούμε για τα αποχετευτικά και τους βιολογικούς στους Δήμους Ηρακλειδών και Δικαίου, όπως και για το σχολείο της Ευαγγελίστριας, τον παιδικό σταθμό Ζηπαρίου, και τις αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ Καρδάμαινας και Πυλίου που ετοίμασαν οι δημοτικές αρχές των δύο πρώην δήμων.
Ας απαντήσουν οι διατελέσαντες εκεί δήμαρχοι.

Δε θα τους πούμε ούτε για τα δημοτικά σχολεία Κεφάλου και Καρδάμαινας και το Γυμνάσιο Κω που είναι έργα της Νομαρχιακής και νυν Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και πάλι οι πρώην δήμοι προετοίμασαν.
Ας απαντήσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Θα τους πούμε όμως για την πόλη της Κω.

Το έργο «Έλεγχος διαρροών στα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ», είναι έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση που παρέλαβαν έτοιμο το 2011 και κατάφεραν να δημοπρατήσουν το 2012!!!
Το έργο «Έξυπνο σύστημα πολυκαναλικής ενημέρωσης επιβατών δημοτικής συγκοινωνίας Κω» επίσης έτοιμο από τη δημοτική αρχή Κυρίτση το παρέλαβαν και κατάφεραν να το δημοπρατήσουν το 2011.
Το έργο «Διάνοιξη οδών στα Ο.Τ. 359,360,378 έως 385 στον Αμπάβρη» το παρέλαβαν έτοιμο να ξεκινήσει, από τη δημοτική αρχή Κυρίτση και το σταμάτησαν, δυο χρόνια τώρα, με πιθανές αποζημιώσεις στον ανάδοχο.
Το έργο «Συντήρηση παράπλευρων οδών στις οδούς Μπουμπουλίνας και Αβέρωφ» επίσης έτοιμο να ξεκινήσει το παρέλαβαν από τη δημοτική αρχή Κυρίτση και το διέκοψαν με πιθανές και εδώ αποζημιώσεις στον ανάδοχο.
Το έργο «PARA-MARE TURISM», έτοιμο και αυτό από τη δημοτική αρχή Κυρίτση, καθυστέρησε μέχρι σήμερα με πιθανές συνέπειες για την υλοποίηση του.
Το έργο «Λειτουργική ενοποίηση Αρχαιολογικών χώρων-1η φάση» μαζί με τον αρχαιολογικό περίπατο ώριμο παραδόθηκε από τη δημοτική αρχή Κυρίτση.
Ο φάκελος για τη μελέτη «κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών υλικών δήμου Κω» τους παραδόθηκε από τον σύνδεσμο διαχείρισης του ΧΥΤΑ και με τη διάλυση, από τη σημερινή δημοτική αρχή, της προσπάθειας ανακύκλωσης αναρωτιόμαστε πως θα προχωρήσει πέραν της μελέτης.

Όσο για τα έργα : «Επέκταση ΧΥΤΑ», «Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία της Κω», «ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της πόλης Κω», θα επανέλθουμε σύντομα.

Τα μόνα που τους έμεινα να καμαρώνουν, είναι οι συντηρήσεις των βρεφονηπιακών σταθμών, έργο που ανελλιπώς από το 2007 μέχρι και το 2010 έκανε η δημοτική αρχή Κυρίτση και αν ασχοληθεί κανείς σοβαρά με αυτά που κάνουν θα γελάσει πολύς κόσμος...

Τέλος συστήνουμε στον κ. Νικηταρά, αν δεν έχει κάτι ουσιαστικό και δικό τους να επιδείξει, ας πάρει παράδειγμα το δήμαρχο του και να σιωπά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter