Άρθρο του Γιάννη Χαρτοφύλλη για το Ασφενδιού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

small.507fdc829175a dsc00519-Optimized

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Κομμάτι του ενιαίου Δήμου της Κω είναι η Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν απασχολεί κανέναν από την δημοτική αρχή!

Και για ποια δημοτική αρχή μιλάμε, για αυτήν που είναι υπεύθυνη που το νησί έζησε το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων;

Αν ασχοληθεί κανένας χωριστά με κάθε χωριό, αυτά που θα δει , θα έπρεπε να κάνουν τους υπεύθυνους να κοκκινίσουν από ντροπή!

Για παράδειγμα το Τιγκάκι, από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού. Με παραλία κόσμημα ,που τα τελευταία δύο χρόνια κατάντησε βούρκος. Φταίνε τα φύκια που μείναν αμάζευτα, η μήπως φταίνε τα φύκια που τα έσπρωξαν στη θάλασσα τον Μάιο οι άσχετοι, και αυτή μας τα γύρισε στα μούτρα μας σάπια;

Για τα απόβλητα που βλέπαμε να επιπλέουν και ήταν αιτία να πάθουν,όπως ακούσαμε, δερματολογικά προβλήματα παιδιά αλλά και μεγάλοι ποιος φταίει; Δεν φταίνε αυτοί που δεν προχώρησε το έτοιμο έργο του βιολογικού; Τώρα το ξαναθυμήθηκαν πάλι. Να ελπίσουμε ότι επιτέλους θα ξεκινήσει ή να περιμένουμε ακόμα ενάμιση χρόνο να μας το ξανατάξουνε!

Το "ανακάτεμα" που κάνανε στην Αλυκή δεν έλυσε κανένα πρόβλημα από την βρώμα και τα κουνούπια. Οι τουρίστες είχαν στα πιάτα τους κάθε βράδυ γαρνιτούρα από σκνίπες! Χώρια που αφήσανε τον χώρο να γίνει πίστα για μοτοκρός και γουρούνες!

Ας μην μιλήσουμε για τα ξερά χόρτα και τα σκουπίδια, αφού αυτά ήταν παντού σε όλο το νησί!

Τι θα μας πούνε όμως για τον παραλιακό δρόμο του Τιγκακιού που σε λίγο θα είναι ανάμνηση και δε φροντίζουν να τον σώσουν!

Είχαμε όλοι μια ευκαιρία στις προηγούμενες εκλογές να στηρίξουμε τον Γιώργο Κυρίτση και δεν το κάναμε. Το έργο που έγινε στην πόλη μέσα σε τέσσερα χρόνια ήταν μεγάλο και είναι το καλύτερο παράδειγμα!

Σήμερα όμως ας ενώσουμε όλοι τις Δυνάμεις μας για να Αλλάξουμε ότι είναι κακό για τον τόπο μας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΤΟΦΙΛΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter