Ο Δήμος Κω για την προσφυγή Α. Κρητικού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Με κατάπτυστα, ψευδή και κατασκευασμένα επιχειρήματα ο Γ. Κυρίτσης και η παρέα του επιχειρούν να καθυστερήσουν την εξέλιξη ακόμα μίας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης με αποκλειστικό στόχο να ικανοποιήσουν έστω και πρόσκαιρα το αρρωστημένο παραταξιακό τους εγώ.

Οτιδήποτε δεν προϋποθέτει την κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ σε μελετητικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρίες αντιβαίνει προφανώς στην «ιδεολογία» τους και την πρακτική που κατάντησε τη χώρα μας οικονομικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι οι ίδιοι που ξεπούλησαν την γη της Κεφάλου στα μεγάλα συμφέροντα υποσχόμενοι δήθεν θέσεις εργασίας και τώρα ενίστανται για την παραχώρηση μόνο της χρήσης ενός ακινήτου σε νέους Κώους επιστήμονες που διαθέτουν τις γνώσεις και το μεράκι να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά πρωτοποριακό που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα της περιβαλλοντικής προστασίας στο νησί μας.

Διαβάστε την ένστασή τους ανατρέξτε στη νομοθεσία και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για τα πραγματικά κίνητρα του Γ. Κυρίτση και της παρέας του.

Είναι προφανές πως ούτε οι σπουδές στην ηθική φιλοσοφία του νέου μέλους της Δύναμη Αλλαγής θα μπορέσουν να αντιστρέψουν έστω και κατ' ελάχιστο τις πραγματικές ορέξεις του Γ. Κυρίτση για γενικό ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter