Βάσω Πη: «ανακάλυψαν ως δια μαγείας την καθημερινότητα»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Βάσω Πη

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!

Δύο χρόνια, παντελώς χαμένα για το νησί, έχουν περάσει από τότε που αυτή η δημοτική αρχή ανέλαβε την διοίκηση του ενιαίου δήμου.

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί παντού, προκαλούν καθημερινά την οργή των δημοτών και όπως φαίνεται αυτό έχει «θορυβήσει» τους μέχρι τώρα αδιάφορους για την καθημερινότητα δημοτικούς άρχοντες που βλέπουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι μέχρι τώρα, φανατικοί θιασώτες του λαϊκισμού των «συνεργατικών», ανακάλυψαν ως δια μαγείας την καθημερινότητα των πολιτών και τα προβλήματα που πρέπει να λύσουν!

Έτσι από χθες Τρίτη 13 Νοεμβρίου, μηχανικοί των Τεχνικών Υπηρεσιών, περιφέρονται στα χωριά και την πόλη, συνοδεία των προέδρων των τοπικών συμβουλίων για να καταγράψουν (!!!) μετά από δυο χρόνια παντελούς απουσίας τα προβλήματα και τις προτάσεις των προέδρων, για την επίλυση τους, όταν πριν λίγες μόλις μέρες ψήφισε μόνη της η δημοτική αρχή το πρόγραμμα έργων του 2013.

Αυτό τρία πράγματα δείχνει:

1. μέχρι τώρα δεν ξέρατε τι σας γίνεται, άρα στραβά αρμενίζατε

2. συνειδητοποιήσατε ότι χάσατε το παιχνίδι και προσπαθείτε με μεθόδους που προκαλούν τα ειρωνικά σχόλια των πολιτών να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε.

3. επιβεβαιώνεται την αδιαφορία σας για τις τοπικές κοινωνίες και την αδυναμία σας να σχεδιάσετε με βάση τα θέλω και τις ανάγκες των πολιτών και του τόπου μας.

Τόσο καιρό που ζείτε κύριοι;

Δύο χρόνια τώρα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αδράνεια και την απραξία σας, έχουν στοιχειώσει το νησί και ταλαιπωρούν τους δημότες.

Όσες φορές μέχρι τώρα καταγγέλλαμε την εγκληματική αδιαφορία σας, βγαίνατε με δελτία τύπου και δηλώσεις, και παρουσιάζατε μια άλλη πραγματικότητα, στην οποία μέχρι τώρα, μόνο εσείς ζούσατε!

Τίποτα από όλα αυτά δεν βλέπατε τόσο καιρό;
Τα σκουπίδια, τις λακκούβες, την κατάντια που επικρατεί στις παιδικές χαρές, τις αυθαιρεσίες σε κοινόχρηστους χώρους, την κατάσταση των δημοτικών κτιρίων και τόσα άλλα;
Τίποτα δεν βλέπατε;

Θα τα κάνετε τώρα; Μακάρι.
Να γνωρίζετε μόνο ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει οτιδήποτε, αν δεν έχουν προηγηθεί οι νόμιμες διαδικασίες (μελέτες, προϋπολογισμοί) και εγκρίσεις από τα όργανα του δήμου και του κράτους.

Και κυρίως δεν θα επιτρέψουμε, όσα θα κάνετε να μην αφορούν, στο συνολικό καλό των δημοτών, αλλά τα μικροπολιτικά ρουσφέτια σας και το συμφέρον μόνο κάποιων, αποκαλούμενων από τον κόσμο ως «οι κολλητοί» σας!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΒΑΣΩ ΠΗ.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter