WebWorld Expo 2010: Δεύτερη έκθεση για τον κόσμο του Internet

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Διαδίκτυο

Η WebWorld Expo 2010 είναι η δεύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πρόσωπο με πρόσωπο με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 23 έως και 24 Οκτωβρίου 2010 και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για όλα τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Σκοπός της διοργάνωσης

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει όλες τις πλατφόρμες δημιουργίας και διαχείρισης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών όπως:

- εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

- hosting

- αναζήτηση και κατοχύρωση domain names

- hardware

- software

- διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης

- SOA

- data centers

- εταιρείες τηλεπικοινωνιών

- Mobile Applications-Seo κ.α.

Οι Επισκέπτες

Επισκέπτες θα είναι επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που δημιουργούν διαδικτυακές εφαρμογές και επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ιστοσελίδες ή να δραστηριοποιηθούν στο e-commerce.

Ο Χώρος

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας, χρησιμοποιείται ως συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και γειτνιάζει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως είναι η ενοποιημένη αρχαιολογική ζώνη περί την Ακρόπολη και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός.

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter