«Escape» από την Πέμπτη στην ΕΤ1

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Επιστήμη-Τεχνολογία

tv

ESCAPE: Καθημερινή νεανική εκπομπή για τις νέες τεχνολογίες, τα gadgets και τα νέα μέσα. Η εκπομπή αποτελεί μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση, που αναφέρεται στο σήμερα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία, σε κάθε της πτυχή.

Μια εκπομπή με μοντέρνα θεματολογία, επικαιρότητα, φρέσκα ρεπορτάζ και καλεσμένους με άποψη. Internet, τεχνολογικές εξελίξεις, gadgets, video games, μουσική, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, αλλά και συμβουλές για καλή ζωή, διασκέδαση και πολλά νέα. Η εκπομπή προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση, θα επικοινωνεί με το κοινό της ζωντανά και είναι ανοιχτή και σε κάθε τηλεθεατή που επιθυμεί να παρουσιάσει το επίτευγμά του.

Την εκπομπή θα παρουσιάζουν πέντε νέοι παρουσιαστές: Ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους, η Λάουρα, ο Κώστας Βλαχάκης και η Ανδρονίκη Κολοβού. Ο πέμπτος παρουσιαστής θα είναι διαφορετικός για κάθε εκπομπή, μέσα από μια ομάδα δημοσιογράφων, bloggers και ειδικών της τεχνολογίας, τα μέλη της οποίας θα εναλλάσσονται καθημερινά, ανάλογα με την θεματολογία.

Ημερομηνία Προβολής: Πέμπτη 12/5/2011, στις 17.00

Πειράματα από την ενότητα πειραμάτων της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας με τίτλο «Επιστήμη.. που μαγεύει» θα μας παρουσιάσει ο υποψήφιος διδάκτορας Αστροφυσικής στο ίδρυμα Ευγενίδου Γιάννης Κοντογιάννης.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη.

Τέλος, στην εκπομπή εμφανίζεται ζωντανά το συγκρότημα WHITENOIZ.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Δ/νση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Σκηνικά: Ηλίας Λεδάκης

Αρχισυνταξία: Πέτρος Φιτσιάλος

Executive Producer: Ευγένιος Κατραβάς

Παραγωγή: Αλέξης Σκουλίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Full moon Entertainment

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter