Διάκριση για την Blue Star Ferries

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Θάλασσα

Blue Star

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, βραβεύτηκε στη φετινή διοργάνωση των βραβείων «Ευκράντη», αποσπώντας το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας», το οποίο σηματοδοτεί τη συνέχεια και τη συνέπεια που διέπει την εταιρεία όσον αφορά στη σταθερότητα και στη διαυγή και ουσιαστική επικοινωνιακή πολιτική της.

Τα βραβεία «Ευκράντη» διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό «Ναυτικά Χρονικά», σε συνεργασία με την Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος (ΕΝΟΕ), και αποσκοπούν στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών της χρονιάς, οι οποίοι με την πορεία, τις προτάσεις και την προσφορά τους σημάδεψαν το 2010. Η πολυσυλλεκτική οργανωτική επιτροπή επιλογής βραβείων διακρίνεται από ουσιαστική εμπειρία στη ναυτιλιακή ζωή, καθώς απαρτίζεται από καθηγητές ΑΕΙ της χώρας, έγκριτους εκδότες του ναυτιλιακού τύπου, δημοσιογράφους του εξειδικευμένου ναυτιλιακού ρεπορτάζ, αλλά και αρθρογράφους του περιοδικού τύπου.

Η Blue Star Ferries ευχαριστεί πολύ τη δημοσιογραφική κοινότητα, όπως επίσης και τα μέλη της ΕΝΟΕ που την ανέδειξαν ως νικήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβείων, ενώ δεσμεύεται να ασκεί με υπευθυνότητα, πολιτική διαφάνειας και ανοικτού διαλόγου.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter