21ο Συνέδριο «H Ωρα της Eλληνικής Oικονομίας»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

Ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο για την Ελληνική Οικονομία

29 & 30 Νοεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Tο Eλληνο-Aμερικανικό Eμπορικό Eπιμελητήριο διοργανώνει για 21η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο οικονομικό συνέδριο «H Ώρα της Eλληνικής Oικονομίας-Aνακτώντας την αξιοπιστία μας», στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής του επίσημου δείπνου της 30ης Νοεμβρίου 2010, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου της 29ης Νοεμβρίου 2010.

Οι ομιλίες αυτές, παράλληλα με τις τοποθετήσεις διακεκριμένων πολιτικών , επιστημόνων και στελεχών της αγοράς, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σηματοδοτούν κάθε χρόνο τις εξελίξεις στον κλάδο της οικονομίας και για το λόγο αυτό αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τα μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αλλά και την ευρύτερη πολιτική και επιχειρηματική κοινότητα.

Κατά τη διήμερη αυτή συνάντηση κορυφής Θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές που δημιουργούνται για τους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα της λήψης των μέτρων που όχι μόνο βελτιώνουν τη δημοσιονομική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αλλά παράλληλα θέτουν τις βάσεις για την αντιμετώπιση των χρόνιων διαρθρωτικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τη χώρα μας και τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter