Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τους συλλόγους των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

 1

Μία νέα και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα σελίδα για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στο νησί μας γράφτηκε σήμερα στην κοινή συνάντηση του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου μας με τους συλλόγους των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών του νησιού μας.

Η πρωτοπόρα για τα δεδομένα του Δήμου μας, πολύμηνη και επίπονη διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ολοκληρώθηκε απόψε.

Μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και συναίνεσης μπροστά στην επίτευξη του κοινού στόχου οι παραγωγοί μας και οι επιχειρηματίες μας συμφώνησαν ομόφωνα στην πλήρη αναθεώρηση της μέχρι τώρα λειτουργίας των σφαγείων με την άμεση ίδρυση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, στην οποία θα εκπροσωπούνται όλες οι πλευρές και η οποία θα αναλάβει με νέα παιδιά του τόπου μας την λειτουργία των δημοτικών σφαγείων.

Μετά την εξέλιξη αυτή ανοίγει διάπλατα ο ορίζοντας, η Επιχείρηση αυτή να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο το φάσμα των δράσεων που συνδέονται με τον κλάδο της τοπικής παραγωγής κρέατος.

Τα σφαγεία, για λόγους συντήρησης του εξοπλισμού τους, θα παραμείνουν κλειστά για λίγες ακόμα ημέρες όπως συμφωνήθηκε ομόφωνα στην συνάντηση.

Η Δημοτική αρχή όπως έχει ξεκάθαρα δεσμευτεί συνεχίζει σταθερά την πορεία της, υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο, με μοναδικό στόχο την ενότητα και την οργάνωση της κοινωνίας μας, με τη στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων, σε όλους τους παραγωγικούς τομείς, και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter