«Κως – Ασπίς»: εγγραφή στο μητρώο του Υπουργείου Εργασίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

Δήμος Κω

Με την ευκαιρία της εγγραφής στο μητρώο του Υπουργείου Εργασίας της πρώτης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Κως – Ασπίς Ευφραίνειν» ο Δήμαρχος της Κω Κώστας Καΐσερλης έκανε στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε κατάκτηση στο δύσκολο δρόμο της ζωής είναι μια δικαίωση που δίνει κουράγιο σε αυτούς που διάλεξαν τον ανηφορικό δρόμο, το δρόμο της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού. Μας ενισχύει να συνεχίσουμε όσο και αν πολλές φορές πέφτουμε ή ολιγωρούμε από τα εμπόδια και τις δυσκολίες που πάντα θα είναι μπροστά μας. Και μας φανερώνει ότι με πίστη στο δίκαιο με υπομονή και επιμονή κερδίζονται οι αγώνες.

Για την Κω και κυρίως για τους νέους μας ανοίγει ένας νέος ορίζοντας απασχόλησης, δράσεων και ανάπτυξης. Από εμάς, από όλους μας, εξαρτάται αν θα τον επιλέξουμε και αν θα εργαστούμε για να τον κατακτήσουμε. Για τη Δημοτική Αρχή το «όραμα» μιας άλλης κοινωνίας που θα μπορεί να αντισταθεί στις δυσκολίες των καιρών πήρε σάρκα και οστά και δεν απομένει παρά η θέληση να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, σταθεροί στις αρχές και στις αξίες της αλληλέγγυας κοινωνίας, τις πρωτοβουλίες, τις ιδέες και την δημιουργικότητα της νέας γενιάς.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ

Ο Δήμος μας που επέλεξε αυτόν τον δρόμο ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα την πορεία της υλοποίησης των δράσεων που περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα «ΚΩΣ – ΑΣΠΙΣ». Η Αυτοδιοίκηση της Κω θα διεκδικήσει τον πραγματικό ρόλο της που είναι η κοινωνική και οικονομική θωράκιση και ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Καλώ τις παραγωγικές τάξεις και τους επιστημονικούς φορείς του νησιού μας, αλλά και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε την ελπίδα της παραγωγικότητας και τις ασφάλειας στους νέους μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter