Συνάντηση Κώστα Καΐσερλη με τον Γιώργο Καβουρμά

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ομογένεια

mainimage council-Optimized

Συνάντηση με τον κύριο Γιώργο Καβουρμά επιφανές στέλεχος της Κωακής ομογένειας και μέλος της Επιτροπής Αδελφοποιημένων πόλεων του Marrickville της Αυστραλίας είχε χθες (20.09.2012) ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης.

Ο κ. Καβουρμάς μετέφερε στο Δήμαρχο τις ευχές των απόδημων συμπατριωτών μας, καθώς και μία επιστολή και αναμνηστικά δώρα από το Δήμαρχο του Marrickville, κ. Morris Hana. Η πόλη του Marrickville είναι αδελφοποιημένη με το Δήμο της Κω από το 1990.

Τόσο ο Δήμαρχος του Marrickville στην επιστολή του όσο και ο Δήμαρχος Κω στην απαντητική του επιστολή εκφράζουν τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο κοινότητες και τους ανθρώπους τους και θέτουν ως άμεσο στόχο την αναζωογόνηση της συνεργασίας μέσα από κοινές δράσεις που θα αναπτυχθούν παράλληλα σε Αυστραλία και Ελλάδα.

Με την ευκαιρία και του πρώτου φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων του Montpellier στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος της Κω έχει ξεκινήσει μία ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια αναζωογόνησης των σχέσεων του Δήμου μας με όλα τα μέρη του κόσμου με τα οποία υπάρχουν αντίστοιχες συμφωνίες τόσο από των πρώην Δήμο Κω όσο και από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους του νησιού μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter