Δήλωση Δημάρχου Κω για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Παιδεία


Κώστας Καΐσερλης

Μία ακόμα γενιά νέων ανθρώπων του νησιού μας ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της μακριά από την Κω επιδιώκοντας την γνώση και τις δεξιότητες εκείνες που θα τους εξασφαλίσουν στο μέλλον τα υλικά και πνευματικά αγαθά που ονειρεύονται οι ίδιοι, οι γονείς τους καθώς και οι καθηγητές τους, που όλοι μαζί έδωσαν και φέτος μία ιδιαίτερα σκληρή μάχη.

Διακαής πόθος του κάθε γονέα, που με θυσίες στέλνει το παιδί του να σπουδάσει, είναι να το δει να επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στον τόπο του και να προσφέρει με τις γνώσεις που απέκτησε στην ηθική και οικονομική ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Η ίδια αγωνία διακατέχει και όλους εμάς στο Δήμο της Κω και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά ώστε οι νέοι σπουδαστές μας, επιστρέφοντας στον τόπο τους να μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις που απέκτησαν και να μην αντιμετωπίζουν το άγχος της ανεργίας και της ετεροαπασχόλησης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή και στα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν τους δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν τελειώνει με μία επιτυχία ή μία αποτυχία. Αντίθετα η ενήλικη ζωή τους μόλις ξεκίνησε και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για όλους είναι πολλές.

Με ιδιαίτερη αγάπη,

Κώστας Καΐσερλης
Δήμαρχος Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter