Συναντήσεις Γ. Νικητιάδη με τους επτά μεγαλύτερους Tours Operators της Ρωσίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

1

Διαδοχικές συναντήσεις με τους επτά μεγαλύτερους Tours Operators της Ρωσίας πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης με στόχο να προσδιοριστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ανοδική τάση που ήδη καταγράφεται στις επισκέψεις ρώσων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά με τον κάθε Τour Operator, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και την προετοιμασία για την ερχόμενη τουριστική περίοδο και συμφωνήθηκε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να παρασχεθεί η δυνατότητα στους Tours Operators να ετοιμάζουν οι ίδιοι τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται ο κάθε Ρώσος προκειμένου να πάρει την Visa, ώστε να διευκολυνθεί η σχετική διαδικασία και να μειωθεί ο απαιτούμενος χρόνος και το κόστος θεώρησης.

Κατά τις συναντήσεις, οι Tour Operators ανάφεραν στον υφυπουργό την σημαντική άνοδο που παρατηρήθηκε φέτος στην τουριστική κίνηση από την Ρωσία προς την Ελλάδα, ενώ ο κ. Νικητιάδης τους ευχαρίστησε για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και τους διαβεβαίωσε ότι η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι για την ενίσχυση του τουρισμού από την Ρωσία προς την χώρα μας.

Οι Tours Operators με τους οποίους συναντήθηκε ο κ. Νικητιάδης είναι οι : TEZ TOURS, BIBLIOGLOBUS, TUI ΜΟΣΧΑΣ, MOUZENIDIS, LABURINTH, PEGAS, SOUTH CROSS.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter