Η επιστολή του Δημάρχου Κω προς ΕΒΕΔ για το θέμα της Ryan Air

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

wikimedia

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε, πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής της Κω αποτελεί η διεύρυνση, με κάθε πρόσφορο μέσο, της τουριστικής περιόδου και τους χειμερινούς μήνες. Στα πλαίσια αυτά στηρίξαμε και στηρίζουμε, πολιτικά και οικονομικά, κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Το χειμώνα που μας πέρασε, το εγχείρημα της διαφημιστικής προβολής των νησιών μας μέσω της σύμβασης με τη ΔΕΤΑΠ, φαίνεται από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας ότι στέφθηκε με επιτυχία, προσφέροντας οικονομική ανάσα σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ωστόσο από την ενημέρωση που κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα να έχουμε (η οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε παρουσιάζει κενά σε κρίσιμα σημεία της), διαπιστώνουμε ότι τα δρομολόγια της Ryan Air προς Κω και Ρόδο για τη χειμερινή περίοδο 2011-2012 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Για το λόγο αυτό και επί τη ευκαιρία του ταξιδιού των καθ' ύλην αρμόδιων εκπροσώπων της ΔΕΤΑΠ και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο Δουβλίνο με σκοπό τη διευθέτηση του όποιου ζητήματος, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος της Κω είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, για τη διατήρηση αυτού του προγράμματος πάντα στα πλαίσια της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης του Δημοτικού χρήματος.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, ώστε εάν κριθεί αναγκαίο να προβούμε και σε περαιτέρω ενέργειες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter