Διακρατικά Προγράμματα Συνεργασίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτιστικές Διαδρομές

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

cip

Η Γενική Διεύθυνση Επιχείρηση και Βιομηχανία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκηρύσσει σε τακτά χρονικά διαστήματα προσκλήσεις ενδιαφέροντος οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο συμβάσεων δημοσίων έργων.

Οι προσκλήσεις αυτές διέπονται από ειδικές διαδικασίες που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές προσφορές από οργανισμούς/επιχειρήσεις που επιζητούν συμβάσεις έργου, προμηθειών ή υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό καθώς και της προώθησης του Πολιτιστικού Τουρισμού στην Ευρώπη, η Γενική Διεύθυνση Επιχείρηση και Βιομηχανία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα «Διακρατικά Προγράμματα Συνεργασίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτιστικές Διαδρομές» και προσκαλεί για εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρήσεις ή/ και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού. Η ανωτέρω πρόσκληση ενδιαφέροντος αποσκοπεί στα ακόλουθα:

- Κατά πρώτον, να συμβάλλει στη διαφοροποίηση του Ευρωπαϊκού τουριστικού «προϊόντος» κεφαλαιοποιώντας την κοινή πολιτιστική κληρονομιά

- Κατά δεύτερον, να συμβάλλει στην κάθετη και οριζόντια ενοποίηση του κλάδου του πολιτιστικού τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται για περισσότερες πληροφορίες /διευκρινίσεις να ανατρέξουν στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου και θα βρουν όλα τα απαραίτητα έντυπα προς συμπλήρωση και υποστήριξη της υποψηφιότητάς τους.

http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemlongdetail.cfm?item_id=5339&lang=en&tpa=0&displayType=fo&fosubtype=p&ref=newsbytheme%2Ecfm%3Flang%3Den%26displayType%3Dfo%26fosubtype%3Dp%26tpa%3D0%26period%3Dlatest%26month%3D%26page%3D1#request.AppLocal_ApplicationEuropaURL#enterprise/newsroom/cf/newsbytheme.cfm?displayType=fo&foSubtype=p&lang=en&tpa_id=0

Το ποσοστό συγχρηματοδότησης από την Ε.Ε. δεν μπορεί να ξεπερνά το 75% ανά επιλέξιμο κόστος, ούτε το ποσό των 125.000 ευρώ ανά έργο.

Η προθεσμία υποβολή αιτήσεων λήγει στις 7 Οκτωβρίου 2011.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter