Συμμετοχή της Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

 

1

Ως η μεγαλύτερη και καλύτερα οργανωμένη συμμετοχή της Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου "World Travel Market", ήταν κατά γενική ομολογία των τουριστικών παραγόντων της Κω, αλλά και των ξένων συνεργατών τους, που φιλοξενήθηκαν στο αυτόνομο περίπτερο της Κω φέτος.

 

2

Εκτός από τα κλεισμένα ραντεβού των επιχειρηματιών μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου κ. Γιάννης Μπαλαλής συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, με τον οποίο είχε σύντομη συνομιλία για τα θέματα του τουρισμού και της γενικής πολιτικής κατάστασης, όπως και με τον τ. Υπουργό κ. Γιάννη Βαλινάκη. Επίσης, πραγματοποίησε συναντήσεις με πολύ σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού και Tour Operators όπως, ο κ. Τάκης Φιλλιπόπουλος ο οποίος ως εκπρόσωπος του Τ.Ο. Apollo, δήλωσε στον κ. Μπαλαλή ότι θα ενισχύσει τις πτήσεις του πρακτορείου από τη Σκανδιναβική αγορά προς την Κω, γι' αυτό και συζήτησαν κοινές δράσεις προβολής στη Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία.

3

Σε συνάντηση του Προέδρου του ΕΦΤ με στελέχη της deltanet Travel, εκπροσώπου-συνεργάτη στην Ελλάδα του μεγάλου Ρωσικού Tour Operator CORAL Travel, που ξεκινάει πρόγραμμα στην Ελληνική αγορά με 5 προορισμούς, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της Κω, ώστε να αποτελέσει ένα από τους 5 αυτούς νέους προορισμούς του CORAL Travel και δήλωσε ταυτόχρονα αισιόδοξος από τη θετική ανταπόκριση.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΕΦΤ συζήτησαν με την αεροπορική εταιρία Noregian, που έχει προγραμματίσει για τη ερχόμενη σεζόν 7 πτήσεις την εβδομάδα από Σκανδιναβία για Κω και συγκεκριμένα 1 από Στοκχόλμη, 3 από Όσλο, 2 από Κοπεγχάγη και 1 από Ελσίνκι, για τις δυνατότητες συνεργειών στην προβολή και προώθηση της Κω στη Σκανδιναβική αγορά.

4

Με την εταιρία ταξιδιωτικών συμβουλών HolidayCheck, η οποία διατηρεί και τουριστικά πρακτορεία στις Γερμανόφωνες χώρες, αναλύθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας, μέσω διοργάνωσης fam-trips στην Κω και τη Νίσυρο καθώς και με την Mark Warner εξετάστηκε πρόταση συνδιαφήμισης, σε μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα Βρετανικά μέσα, όπως τους Times, Evening Standard και Metro.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι κ. Ι. Μπαλαλής και Ν. Σοφός για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας και τα στελέχη του, αφού εξασφαλίστηκε και για την προσεχή τουριστική περίοδο η διοργάνωση press-trip Βρετανών δημοσιογράφων, σε συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής που πραγματοποιήθηκε πέρσι στην Κω με τη δημοφιλή ηθοποιό Joanna Lumley.

Γραφείο Τύπου ΕΦΤ Κω - Νισύρου

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter