Vakantiebeurs 2012: Δυναμική παρουσία της Κω στην Ολλανδία

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

1

Σε μια δύσκολη για την Ελλάδα περίοδο, η Κως πέτυχε μία δυναμική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Vakantiebeurs 2012", τη μεγαλύτερη της Ολλανδίας, που πραγματοποιήθηκε 10 με 15 Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη.

Πολλά ήταν τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά γραφεία της Κω, που με τη συμμετοχή τους ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το ανεξάρτητο εντυπωσιακό περίπτερο της Κω, που βρισκόταν δίπλα στον ΕΟΤ, προβάλλοντας την ελληνική φιλοξενία παράλληλα με το τουριστικό προϊόν. Στο περίπτερο της Κω πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαγγελματικές επαφές με Tour Operators και παράγοντες της Ολλανδικής αγοράς, αλλά εξυπηρετήθηκε και πλήθος κοινού που αναζητούσε προτάσεις για διακοπές ή πληροφορίες για τα νησιά μας.

Επιπλέον, έγιναν πολύ χρήσιμες συναντήσεις με τη νέα διοίκηση και τα στελέχη του ΕΟΤ Ολλανδίας και μπήκαν οι βάσεις για μια πολύ καλή προοπτική συνεργασίας, κυρίως στον τομέα της προβολής μέσω διοργάνωσης δημοσιογραφικών αποστολών (press trips) προς την περιοχή μας. Στόχος η ανατροπή του αρνητικού κλίματος, που καλλιεργούν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης για την Ελλάδα, πλήττοντας παράλληλα και το κύρος των τουριστικών της προορισμών.

2

Στο πλαίσιο προσέλκυσης δημοσιογράφων και κοινού, διοργανώθηκε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου, παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη. Το δώρο για τον τυχερό του φλουριού ήταν μία εβδομάδα δωρεάν διαμονής για 2 άτομα σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Κω, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων, καθώς και προσφορά 2 ποδηλάτων για το διάστημα της παραμονής τους στο νησί, προσφορά του γραφείου ενοικιάσεως ποδηλάτων "Escape". Η βασιλόπιττα και τα παραδοσιακά γλυκά ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου "ΚΩΣ".

Γραφείο Τύπου ΕΦΤ Κω - Νισύρου

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter