Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω - Νισύρου: ταξίδια γνωριμίας του νησιού μας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

1

Ταξίδια γνωριμίας του νησιού μας με πράκτορες από παλιές και νέες αγορές, καθώς και δημοσιογραφικές αποστολές ποικίλης ύλης, ξεκίνησαν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Κω από μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς και τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου.

Έτσι, μετά το κρατικό κανάλι ZDF της Γερμανίας, που ήρθε για να «διερευνήσει» το επίπεδο των σχέσεων μεταξύ ντόπιων και Γερμανών κατοίκων και επισκεπτών, ακολούθησε άλλη μία δημοσιογραφική αποστολή από Γερμανία, την οποία συνόδευε ο διευθυντής του ΕΟΤ Γερμανίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς, στο πλαίσιο του συνεδρίου της TUI. Ακολούθησε επίσκεψη 100 πωλητών και δημοσιογράφων από την Ιταλία, στο πρόγραμμα επισκέψεων των οποίων συμπεριλήφθηκε ξενάγηση στα κτίρια της Ιταλικής περιόδου και παρουσίαση του αρχιτεκτονικού της πλούτου από τον κ. Γιάννη Τρικοίλη.

2

Επίσης, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ολλανδίας, τον Tour Operator Corendon και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Rhodos Tours, διοργανώθηκε ταξίδι γνωριμίας Ολλανδών δημοσιογράφων 12 με 13 Μαΐου, ενώ το διάστημα 19 με 23 του μήνα πραγματοποιήθηκε φιλοξενία Ρώσων δημοσιογράφων από τον ΕΦΤ και τον ΕΟΤ Μόσχας, το κόστος της οποίας καλύφθηκε από τον Tour Operator South Cross, το ξενοδοχείο Platanista και την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Tigaki Express.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του προγράμματος φιλοξενίας και συγκεκριμένα την κοσμική ταβέρνα «Νέα Φαντασία» στη Ζιά, την εταιρία "Trust" στην Κέφαλο, τα οινοποιεία Χατζηεμμανουήλ και Τριανταφυλλόπουλου, το ελαιουργείο Χατζηπέτρου, τον Ιππικό Όμιλο Πυλίου και την αρχαιολογική υπηρεσία Κω.
Για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter