Ε.Φ.Τ.: συνάντηση με 30 πωλητές τουριστικών γραφείων της Β. Ελλάδας και δημοσιογράφους

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

1

Με 30 πωλητές τουριστικών γραφείων της Β. Ελλάδας και δημοσιογράφους που συνόδευε ο κ. Ζορπίδης, συναντήθηκε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, σε μια βραδιά τοπικής γαστρονομίας και γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε στην «Αίγλη».

Οι σημαντικοί επισκέπτες, φιλοξενούμενοι του τουριστικού γραφείου Aegeas Travel, που πραγματοποίησαν ταξίδι γνωριμίας με την Κω και τα γύρω νησιά, είχαν την ευκαιρία να γευτούν την αυθεντική Κω, μέσα από τα τοπικά της προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές που ετοίμασαν με μεράκι οι κυρίες της επιχείρησης κοινωνικής οικονομίας της «Αίγλης».

2

Στη συνάντηση αυτή, οι πράκτορες και οι δημοσιογράφοι από τη Β. Ελλάδα μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους με τον κ. Κώστα Τεχνίτη και τον Διευθυντή του ΕΦΤ κ. Νίκο Σοφό και κατέθεσαν παρατηρήσεις και βελτιωτικές προτάσεις για την γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης και του νησιού της Κω.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, συγχαίρει το τουριστικό γραφείο Aegeas Travel για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει και να χρηματοδοτήσει αυτό το ταξίδι γνωριμίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Κοιν.Σ.Επ. ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ «ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ» (Αίγλη) για την δωρεάν προσφορά του πλούσιου μπουφέ με τα τοπικά εδέσματα και κρασιά και την συμβολή της στην δημιουργία των καλυτέρων εντυπώσεων φιλοξενίας.
Για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter