«Ώρα της Γης»: το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 20:30 σβήνουμε τα φώτα

Στήλη: Νέα

Η Ώρα της Γης

Η Κως στηρίζει και φέτος την παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.

Η προσπάθεια αναστροφής του κλίματος πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους μας. Ένα από τα βασικότερα στάδια αυτής της διαδικασίας είναι η όσο το δυνατόν περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας στην καθημερινότητά μας.

Ένας λαμπτήρας που ανάβει άσκοπα, μία τηλεόραση και ένα στερεοφωνικό στην αναμονή αντί για την πλήρη απενεργοποίηση μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σκεφτείτε την ενέργεια που εξοικονομείτε στον πλανήτη αν απενεργοποιηθούν 10 εκ. τέτοιες συσκευές.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 20:30 σβήνουμε τα φώτα και ξεπερνάμε την μία ώρα συμμετέχοντας στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια. Η «Ώρα της Γης» πρέπει να γίνει η δική μας ώρα για τη Γη, για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Δήμος Κω

Ο Δήμος Κω και το Πνευματικό Κέντρο με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών και της χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου σας περιμένουμε στην Πλατεία Ελευθερίας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με νότες χαράς για τη Γη που θέλουμε και αξίζουμε!

Μία ώρα μετά συνεχίζουμε την προσπάθεια με τους κανταδόρους να τραγουδούν στα σοκάκια της Κεφάλου!

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ – ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

http://www.wwf.gr/earthhour/Kos4earth

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ – ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

http://www.wwf.gr/earthhour/Kos4earth