Η Δύναμη Αλλαγής για το έργο των νέων σφαγείων

Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Μέσα στην ανυπαρξία της η δημοτική αρχή πιστεύει ότι με το να απαξιώνει το έργο της περασμένης περιόδου θα "πετάξει τη μπάλα έξω από το γήπεδο" και θα καταφέρει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον των πολιτών.

Τελευταίο θύμα αυτής της τακτικής το έργο των νέων σφαγείων που και αυτό θα πρέπει να απαξιωθεί προκειμένου να αναδειχθεί ότι η "ανυπαρξία και η ανικανότητα" είναι προτιμότερες από την δουλειά και την παραγωγή έργου.

Το μόνο που έχουμε να πούμε για το συγκεκριμένο, γιατί πραγματικά δεν αξίζει σοβαρής αντιμετώπισης, είναι ότι αιρετοί και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου της Κω, δούλεψαν σοβαρά και με μεθοδικότητα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προκειμένου αυτοί που σήμερα διαπιστώνουν "προβλήματα και ελλείψεις" να έχουν μία σύγχρονη και με όλες τις προδιαγραφές και άδειες εγκατάσταση σε λειτουργία και όχι το "όνειδος" των παλιών σφαγείων για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται.

Και θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί με τις παραλείψεις και την ανικανότητα τους των τελευταίων 15 ετών έφτασαν την κτηνοτροφία και γενικότερα των πρωτογενή τομέα της οικονομίας της Κω στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ