Τελικό Σχέδιο Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Κω

Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Φίλες και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας αποστέλλω προς διαβούλευση το τελικό σχέδιο του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κω, τρεις μήνες νωρίτερα από την συμβατική ημερομηνία που προβλέπει το «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Τα στελέχη του Δήμου μας που ανήκουν στο Γραφείου Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις του Δήμου και την πολιτική ηγεσία επεξεργάστηκαν και ολοκλήρωσαν ένα ιδιαίτερα επίπονο έργο.

Ο προσανατολισμός του νέου ΟΕΥ είναι ξεκάθαρος και στοχεύει μέσα από τις διευθύνσεις και τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του να υπηρετήσει την ξεκάθαρη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη και την ανάπτυξη της Τοπικής Οικονομίας.

Στο σχέδιο που σας αποστέλλουμε σήμερα προς διαβούλευση έχουν συμπεριληφθεί και οι απόψεις και προτάσεις που είχαν κατατεθεί τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις Δημοτικές Παρατάξεις που είχαν επεξεργαστεί το πρώτο σχέδιο του Οργανισμού.

Παρακαλώ να καταθέσετε τις προτάσεις σας επί του τελικού σχεδίου του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κω έως την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 ηλεκτρονικά στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Νεκτάριος Γεωργαντής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθηνά Καραναστάση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Δημάρχου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

Κώστας Καΐσερλης