Δύναμη Αλλαγής: «χρειάζεται ταύτιση λόγων και έργων και όχι λόγια»

Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!

Μετά από μια συνέντευξη τύπου ενός Δημάρχου, σε κρίσιμη πολιτική - κοινωνική, αλλά κυρίως οικονομική περίοδο, θα έπρεπε οι πολίτες να αισθανθούν ασφάλεια και ηρεμίας, ή τουλάχιστον να νοιώσουν ότι η Δημοτική τους αρχή κατανοεί τα προβλήματα και μέσα από το θεσμικό της ρόλο θα κάνει την προσπάθεια να τα αντιμετωπίσει!!

Αντ'αυτού όμως, για άλλη μια φορά, η συνέντευξη του κ Δημάρχου δημιουργεί ανησυχία, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον του τόπου και των πολιτών.

Για άλλη μια φορά παρουσιάζεται αδιάφορος για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ξένος με τα προβλήματα, ανειλικρινής στους πολίτες, ιδιαίτερα τη νέα γενιά και εξωπραγματικός στα θέματα που ο τόπος καλείται να αντιμετωπίσει!!

Η εμμονή του να δηλώνει ότι οι εκατοντάδες ατομικές και οικογενειακές επιχειρήσεις στο νησί δεν έχουν ελπίδα επιβίωσης και η μόνη λύση είναι η σύμπραξη μεταξύ τους, καταργεί κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού και ελεύθερης οικονομίας και θυμίζει άλλα καθεστώτα και άλλες εποχές!

Και φυσικά εύκολα κατανοεί κανείς τις προθέσεις του, όταν λέει ότι οι επιχειρηματίες μας θα πρέπει να οργανωθούν γύρω από τη Δημοτική αρχή, δηλαδή να εξαρτώνται όλοι από τον ίδιο!!

Κύριε Δήμαρχε, δίνετε την εντύπωση ότι σας ανήκει όχι μόνο το σύνολο του νησιού, αλλά και οι πολίτες, οι περιουσίες, ακόμα και οι συνειδήσεις τους!

Επιτέλους, δηλώνετε απροκάλυπτα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δε σέβεστε τους νόμους, δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να μη σέβεστε την κοινωνία που σας εξέλεξε να διοικήσετε τον τόπο, απαξιώνοντάς το μόχθο και τον αγώνα τους όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο!

Κύριε Δήμαρχε ο τόπος μας χρειάζεται σχέδιο δράσης, και όχι απατηλά λόγια!

Χρειάζεται ειλικρίνεια και μεθοδικότητα, όχι ψευτουποσχέσεις και πειραματισμούς!

Χρειάζεται ταύτιση λόγων και έργων και όχι λόγια, λόγια και πάλι λόγια!!!

Και τέλος χρειάζεται συναίνεση, συμπόρευση και αντιμετώπιση των προβλημάτων του συνόλου των πολιτών και όχι των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ!!!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ