Ν. Κανταρζής: «άσφαιρα»

Στήλη: Δελτία Τύπου

ΣΚΟΠΙΜΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ!

Κύριε Δήμαρχε

Παρακολουθώντας την χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήσατε , δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα αφού είστε απόλυτα προβλέψιμος στις εξαγγελίες σας όμως η απάντηση που δώσατε σε δημοσιογράφο, σχετικά με τις οφειλές του Δήμου σε επαγγελματίες προμηθευτές , με αναγκάζει να σας απευθύνω αυτή την επιστολή.

Το ερώτημα σαφές και ξεκάθαρο! «Γιατί ο Δήμος μας δεν πληρώνει τελευταία τους διάφορους προμηθευτές του με αποτέλεσμα , δεδομένης και της οικονομικής κρίσης, να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στους επαγγελματίες».

Με το γνωστό μειλίχιο ύφος σας , απαντήσατε ότι ο Δήμος μας τους τελευταίους 14 μήνες της δικής σας θητείας δεν έχει εκκρεμότητες , δυστυχώς όμως –κατά τα λεγόμενά σας- υπήρχαν εκκρεμότητες από το 2009 και 2010 (από τη θητεία της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ) και μάλιστα από συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού και το Πνευματικό Κέντρο.

Και συμπληρώσατε ότι οι δαπάνες αυτές γίνονταν χωρίς αποφάσεις των Διοικητικών τους συμβουλίων , με ανύπαρκτους προϋπολογισμούς , με ανύπαρκτες επιτροπές παραλαβής, με προφορικές αποφάσεις των προέδρων

και έξω από κάθε νόμιμη διαδικασία .

Παράνομες λοιπόν οι προμήθειες κατά τα λεγόμενά σας!

Ποιοι όμως ήταν οι πρόεδροι αυτών των οργανισμών?

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Ηλίας Σιφάκης.

Νέος Δημοτικός σύμβουλος , απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , που η παρουσία του στο χώρο του Τουρισμού είχε λαμπρά αποτελέσματα κατά κοινή ομολογία!!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Παναγιώτης Θαλασσινός.

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος , απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , που κατάφερε στην τετραετή θητεία του να ζωντανέψει και να αναβαθμίσει σημαντικά τον χειμαζόμενο για τουλάχιστον μια οχταετία χώρο του πολιτισμού στην πόλη μας!

Και βέβαια ο τρίτος επιλεγμένος στόχος :

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Γιάννης Φουντωτός.

Επίσης νέος Δημοτικός Σύμβουλος , επίσης απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , αφού κατάφερε σε δύο μόλις χρόνια να τακτοποιήσει τα οικονομικά του Δήμου και να δημιουργήσει ένα αποθεματικό τέτοιο που να χαρακτηρίζει το Δήμο μας πανίσχυρο και πρωτοπόρο!

Τρείς νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι , με θετική συμμετοχή στα κοινά του τόπου τους όμως μη ελεγχόμενοι από σας , άρα επικίνδυνοι!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΑΣ!

Και σας προκαλώ για άλλη μια φορά κ.Δήμαρχε , αν έχετε στοιχεία παράνομης διαχείρισης να τα δημοσιοποιήσετε!

Διαφορετικά δεν κάνετε τίποτε άλλο , από το να απογοητεύετε τους πολίτες , ιδιαίτερα τους νέους για τους οποίους τελευταία δήθεν ευαισθητοποιείστε!

Και γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα κ.Δήμαρχε ότι , αυτούς τους ανθρώπους που άδικα σπιλώνετε , θα θέλατε πολύ να τους έχετε συνεργάτες στη δύσκολη αυτή στιγμή της πολιτικής σας σταδιοδρομίας!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

Υπεύθυνος Τύπου και Τεκμηρίωσης

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»