Νίκος Κανταρζής: βόλτα στον βιότοπο

Στήλη: Δελτία Τύπου

1 2 3 4 7 8 12

Μπήκε η άνοιξη και είναι φυσικό να κάνει κανείς μια μεσημεριανή βόλτα!

Επέλεξα το βιότοπο στο Ψαλίδι, μια συνήθεια πολλών Κώων αλλά και επισκεπτών τα τελευταία χρόνια.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΝΤΡΟΠΗ!!

Ντροπή για την εγκατάλειψη του χώρου που κατά κοινή ομολογία αποτελούσε συγκριτικό πλεονέκτημα του νησιού μας!

Ντροπή για τις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις που άλλοτε φιλοξενούσαν εκατοντάδες παιδιά στην περιβαλλοντική ενημέρωση , δεκάδες παιδιά στις κατασκηνώσεις και πολλές άλλες δράσεις!

Ντροπή για τις κατεστραμμένες εγκαταστάσεις του παράνομου water park , που οι πολιτικές αστοχίες του τότε Δημάρχου Μιλτιάδη Φάκκου και η έλλειψη ευαισθησίας για την προστασία του περιβάλλοντος , οδήγησαν ένα επαγγελματία να επενδύσει μεγάλο χρηματικό ποσό σε μια χαμένη υπόθεση , εμένα προσωπικά σε παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου και φυσικά την απουσία του τότε Δημάρχου από τις επόμενες εκλογές!

Ντροπή για την καταστροφή του περιβαλλοντικού μονοπατιού , που εκατοντάδες δημότες και επισκέπτες το περιδιάβαιναν καθημερινά και σήμερα δεν μπορεί κανείς να το προσεγγίσει από τα λιμνάζοντα νερά και την έλλειψη καθαρισμού!

Ντροπή τέλος , γιατί αυτή η λαθεμένη αντίληψη περί διοίκησης και πολιτικής ευθύνης , μετά από ένα δημιουργικό διάστημα τετραετίας 2006-2010 , επανήλθε στο τιμόνι του Δήμου χωρίς πυξίδα , να προκαλέσει χειρότερα δεινά , τώρα όχι μόνο στην πόλη , αλλά στο σύνολο του νησιού!

ΚΡΙΜΑ!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

Τομέας Τύπου και ενημέρωσης

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ